lördag 27 april 2013

Lacky Corners favorite week and Readers Choice! - Orly Fresh

Jag skulle gärna vilja veta vad ni tyckt om att ha favoriter som tema och om ni tycker att jag ska upprepa det här senare under året med mera av mina återfallslack eller ska det vara något annat tema. I så fall vad?

Idag är det i alla fall ni som har valt ut ett av dom lack som jag tycker bäst om åt mig och valet föll på Orly Fresh även om det länge såg ut som att det skulle bli Essie Smooth Sailing som skulle visas.

Fresh är ett så där härligt äppelgrönt lack, ja i alla fall grönt som ett ordentligt besprutat äpple! En av dom färgerna som jag alltid faller för när det kommer ut nya kollektioner eller när jag får syn på gamla som jag missat.

Jag har inte så supermånga Orly lack och jag vet egentligen inte varför för som ni sen tidigare vet älskar jag ju korkarna. Nu såg jag ju deras sommarkollektion så har jag en känsla av att detta kommer att ändras inom kort. I alla fall så är det här en väldigt trevlig bekantskap. Formulan är bra tycker jag, visst du får ha tre lager för att det ska täcka fullt, men torktiden är bra så det är inget problem.

Jag har inget topplack på bilderna så ni ser ju att det torkar glansigt och jämnar ut sig bra också utan att lägga något på.

Nästa veckans lack att rösta på är som vanligt underst och denna veckan plockade yngste sonen ut dom som han tyckte var allra fulast av mina otestade. Jag kan lugnt säga att han och jag kanske inte riktigt har samma tankar om hur ett lack ska vara...I would love to know what you thought about having favorites as a theme and if you think I should repeat this later in the year with more of the polishes that enters my favorite list or should it be a different theme. In that case, what?

Today, I'll show you wich one of my favorites that you choosed for me to show here. It looked like it would be Essie Smooth Sailing but in the last minute Orly Fresh won with only a few votes.

Fresh is a beautiful apple green polish.  One of the colors I always fall for when it comes out new collections or when I catch sight of old ones that I missed.

I don't have so many Orly lacquers and I really don't know why because as you know from before, I love the corks. Now I saw the their summer collection, And I have a feeling that this will change soon. In any case, this is a very nice friendship. The formula is good I think, sure you need three layers for it to cover fully, but the drying time is good so there is no problem.

I don't have a topcoat in the pictures so you can see that it dries glossy and evens out well too without adding something on.

Don't forget to vote for the polish of your choice for next week. This week my youngest picked out those who he thought was the very ugliest of my untested. I can safely say that he and I might not really have the same thoughts about how a polish should look ...

22 kommentarer :

 1. Härlig grön! Jag har fått flera nya på önskelistan efter den här veckan :-)

  SvaraRadera
 2. Men varför, varför, varför har jag aldrig beställt detta? Det måste jag ju. :-) Tycker favorittemat är roligt så det får du gärna upprepa. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det här är klart värt att äga. Tror faktiskt jag kommer göra det framåt sommar/höst igen.

   Radera
 3. Härligt grön :-D Ser både smaskig och lite giftig ut ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Och är perfekt grund till nailart. Alltså ett suveränt lack :)

   Radera
 4. Underbar grön, verkligen äppelgrön! Snyggt! :-)

  SvaraRadera
 5. Helt UNDERBAR färg! Älskar ju grönt så var väl inte helt otippat iofs. Jag tycker väldigt mycket om temat och kan tänka mig att se att det kommer igen och välkomnar även andra temaveckor. Om det finns tid för förberedelse vore det även kul med temor som fler kan följa, typ färgvecka, glittervecka eller märkesvecka?

  Och jag skrattade när jag såg vilka lack din son valt som fulast..Så sjuukt fina! :D haha

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst har det stackars barnet extremt dålig smak!!

   Radera
 6. Åh vad fint! Så härligt pigg och fräsch! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. En perfekt färg när man vill känna sig glad och pigg.

   Radera
 7. Underbar färg! Gröna lack är så härliga.

  SvaraRadera
 8. I love all my Orlys, it's such a great brand. This green is really a beauty!

  SvaraRadera
  Svar
  1. I really need to get more Orly's I like them a lot.

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!