tisdag 2 april 2013

Girly Bits - Fright Night

Här blir det tvära kast!

Tänkte att ni behövde se något helt annat än gult idag så det blir raka motsatsen och faktiskt ett Halloween lack.

Girly Bits Fright Night är ett lack som jag var grymt sugen på att äga och när jag hittade på rea hos Llarowe kunde jag inte låta bli att slå till.

Det är en svart jelly bas som är full med rött glitter i olika storlekar och former. I mitt huvud så är det här ett lack som jag var helt säker på att jag skulle älska. Rött och svart är liksom min grej.

Jag la två lager av Fright Night över ett svart kräm lack.

Älskar jag det då?. Visst formulan och torktiden är jättebra och färgerna, tja dom älskar jag ju, men...

Varför kan inte jag lära mig att det spelar ingen roll om konceptet och färgerna är rätt när det finns strängglitter i lacket. Här är det väldigt små strängar, men det kan inte hjälpas. Jag trivs helt enkelt inte i det. Så nu står mitt hopp till nästa liknande lack som jag har på väg hem. Vilket får ni se vid ett senare tillfälle.Thought you needed to see something completely different than yellow today so it will be just the opposite and actually a Halloween polish.

Girly Bits Fright Night is a polish that I was really eager to own and when I found it on sale at Llarowe I could not help but to strike.

It's a black jelly base that is full of red glitter in different sizes and shapes. In my head, this is a polish that I was quite sure I would love. Red and black is kind of my thing.

I put two layers of Fright Night over a black creme.

Do I love it?. Sure the formula and drying time is great and the colors, well I love them, but ...

Why can't I learn that it does not matter if the concept of the polish and the colors are right when there are string glitter in the polish. In this the strings are very tiny, but I can't help it. I simply don't like them small or not. So now my hope is in the next similar polish that I have on the way home. What polish will be my secret until it has landed in my postbox.

9 kommentarer :

 1. På senare tid har jag hittat lack med strängglitter i som jag gillar, men det här gick inte hem hos mig. Färgerna är jättefina men det hade varit så mycket bättre utan strängglitter.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tänk så fint det hade varit utan dom där strängarna.

   Radera
 2. A perfect name for this polish - it's gorgeous, deep and mysterious...

  SvaraRadera
  Svar
  1. I would have thought that to if it haden't been for those strings.

   Radera
 3. Det var fint, men jag är faktiskt inte jätteimponerad. Kan ju bero på att jag har svårt för strängglitter.

  SvaraRadera
 4. Åh jag tycker det här var helt underbart!! :-)

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!