onsdag 17 april 2013

Models Own - Scarlet Sparkle

Oj, oj ikväll ska jag börja träna igen. Har lite ångest för all träningsvärk jag kommer ha imorgon!

Det här lacket är nog tänkt att använda på egen hand tror jag, men det kände inte jag för så jag tog och gjorde en av dom bästa gradientsen jag gjort.

Den här manikyren hade jag även när jag var på en av stadens högstadieskolor och lackade naglar på tjejerna där. Den fick en del uppmärksamhet och jag fick till och med äran att kopiera den på en av fritidsgårdsledarna.

Vad har jag gjort då? Jo, jag bottnade med Zoya Raven tog sedan och svampade på en sorts gradient av Models Own Scarlet Sparkle. Ett väldigt kompakt glitterlack som bara består av microglitter i rött. Snyggt tycker jag och mycket användbart till just den här typen av gradient.

Det var ganska följsamt att svampa på, men man fick vara lite försiktig så man inte fick för mycket på svampen.

Det här är nog en av mina favoriter av manikyrerna som jag gjort på sista tiden.

This polish is probably made to be used on it's own but that was not what I felt like wearing it so I made one of the best gradientsen I ever made with it.

This manicure is what I had on when I was on one of the city's secondary schools and painted nails on the girls there. It got some attention, and I even got the honor to copy it to one of  the youth club leaders.

What did I do then? Well, I bottomed with Zoya Raven then used a makeup sponge to do a sort of gradient with Models Own Scarlet Sparkle. A very dense glitter polish that only consists of micro glitter in red. Neat, I think, and very useful for just this kind of gradient.

It was pretty smooth to sponge on, but you had to be a little careful not to get too much on the sponge.

This is probably one of my favorites manicures that I had done.

20 kommentarer :

 1. Det blev verkligen lyckat, mycket vackert, lite dramatiskt nästan :)

  SvaraRadera
 2. You are on fire girl - it looks great, and has that fiery kind of glow to it!

  SvaraRadera
  Svar
  1. It really looked like flames! I was so pleased with this.

   Radera
 3. Wow, så himla snyggt, riktigt läckert, måste testa nån gång...:-)

  SvaraRadera
 4. Mycket snyggt,elegant och dramatiskt på samma gång :-D

  SvaraRadera
 5. Väldigt snygg gradient! Svart och rött passar perfekt ihop!

  SvaraRadera
 6. It looks fabulous! Very well done!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Thank you I felt almost like a rockstar with this on.

   Radera
 7. Jättesnyggt och dramatiskt!

  SvaraRadera
 8. Här har du verkligen fått till en riktigt snygg gradient! Nu blev jag väldigt inspirerad, tackar! :)

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!