söndag 24 februari 2013

Nailart Sunday - Marble accent nail

Söndag igen.. Skulle vara lite mer helger i veckorna tycker jag!

Denna söndagen har vi fritt val i Lelacks Nailart Sunday. Själv sitter jag fortfarande med Orly Rococo A Go Go på fingrarna, även om det snart åker bort i förmån för något annat vackert. Så istället passar jag på att visa en manikyr som jag hade för någon vecka sedan som jag var väldigt nöjd med.

På Alla Hjärtans Dag visade jag er en watermarble jag gjorde. Den där gav blodad tand och jag gjorde en variant med samma färger, men med bara en accent nagel av marbling. Resten av naglarna är målade med China Glaze Heart Of The Matter. Ett lack med fantastiskt bra egenskaper måste jag säga.

Marblen är gjord med hjälp av China Glaze Heart Of The Matter, Sweet Hook och Milani White On The Spot.
Sunday again .. I would like to have som more weekends during the week!

This Sunday Lelack has given us free hands to show whatever we feel like on her Nailart Sunday. I still have Orly Rococo A Go Go on my nails, although it will soon give place for a new beauty. So instead I take the opportunity to show you a manicure that I did a couple of weeks ago that I was very pleased with.

On Valentine's Day, I showed you a water marble I did. I kind of got an appetite for doing more marbles and I made a variation of the same colors, but with just an accent nail of marbling. The rest of the nails are painted with China Glaze Heart Of The Matter. A polish with fantastic features, I must say.

The watermarble is made by China Glaze Heart Of The Matter, Sweet Hook and Milani White On The Spot.

37 kommentarer :

 1. Jättesnyggt!!!!

  Påminner om en polkagrisklubba,..mums :-)

  SvaraRadera
 2. Jävligt snyggt måste jag säga! Jag har inte vågat mig på watermarble än. Kanske skulle testa!

  SvaraRadera
 3. Så himla snyggt!! Fina färger ihop!

  SvaraRadera
 4. Jättesnyggt. Smart med en nagel. Jag har varit sugen på att testa men har tänkt att det blir för mycket jobb med alla naglar. Ska banne mig testa detta någon dag. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det här är alldeles lagom, tycker att det är lite bökigt att göra alla speciellt på höger handen.

   Radera
 5. Jättesnygg marbling! Det är ju inte alltid det blir så krispigt när man använder vitt, det vill gärna flyta ihop/blöda en aning tycker jag, så den blev verkligen lyckad!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kanske för att jag var så himla glad och nöjd kvällen jag gjorde det, för jag tycker också att det blev bra och så glad att det inte flöt ihop eller bubblade sig en massa.

   Radera
 6. Snyggt med marble som accent, blir liksom inte lika out there som det kan bli om man har på alla (ibland är ju det kul också) men nu får ju även manikyrfärgen på de andra naglarna plats också. Och marblen såg ut som en polkagris, det gjorde ju inte saken sämre på något vis! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det kändes liksom lagom med det här. Fick mycket positiva kommentarer.

   Radera
 7. This looks great!!! I might just take example of you and do only an accent with marble. It really intimidates me!!

  SvaraRadera
 8. Vad snyggt att bara ha marble på en nagel, tror inte att jag har sett det tidigare. Gillade blandningen av färger med. Riktigt snyggt helt enkelt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag såg det på någon amerikansk blogg och blev inspirerad.

   Radera
 9. Vad snygg din marble blev! Älskar accent naglar :)

  SvaraRadera
 10. Snyggt!!
  Gillar att det "bara" är en nagel som är marblad.....det blir så mycket tydligare då :)

  SvaraRadera
 11. Svar
  1. Jag tyckte också att det såg riktigt snyggt ut.

   Radera
 12. Thanks for sharing, I've yet to try a water marble and yours looks great!

  Since I enjoy your blog so much, I’ve nominated you for a Versatile Blogger Award! *hugs* http://wp.me/p2piDT-eQ

  Leslie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Try it! You will like it :)

   And thanks for the nomination.

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!