fredag 5 april 2013

Holofredag - Mentality Seduce

Undrar om min kamera har fått spader? Jag tycker den börjar få svårt att fokusera och om jag använder autoinställningar blir det ofta väldigt ljust. Dags för rengöring förmodlingen.

Det är fredag och självklart även Kerstins holofredag. Detta tänkte jag fira med att visa er ett av mina Mentality holos som jag fixade hem från USA. Det är även dags för både mig och min bil att få lite tillsyn. Bilen ska både få sommardäck och makeover (tvättning heter det visst) och själv ska jag på massage igen.

Holot är väl inte så värst framträdande i det här lacket, men färgen är fantastiskt vacker. Så vacker att jag faktiskt hade lacket kvar i fyra dagar på naglarna vilket är lite av ett rekord och ytterst ovanligt i mitt fall.

Vad är det för färg då? Hm, blå, men vad jag ska beskriva den som vet jag inte riktigt. Mellanblå med rosa (faktiskt) skimmer i och så en svag holoeffekt för att piffa till det hela. Ni borde se det här lacket i verkligheten för mina bilder gör det inte alls rättvisa.

Det här är det andra av lacken från Mentality som jag provar och jag måste säga att jag är grymt imponerad av formulan. Mycket lättjobbad och torkar fort. Två lager på sen är det färdigt. Jag har toppat med lite Poshé.

Jag skulle bli mycket nöjd om jag hittar det här märket hos någon webbutik som skickar till Sverige för visst går det att ta det via en mailforward adress, men det är ju mycket enklare att få det skickat direkt.


My camera gives me headache right now. It has problems focusing and if I use auto many pictures becomes to bright. Time for cleaning probably.

It's Friday and of course Kerstin holofriday. To celebrate this I thought I would show you one of my Mentality holos I got home from the U.S.. Today is also the day that both me and my beloved car will get som attention. I will have another massage and the car will get it's summer tires on and also a real handwash. I think it's supposed to be white but it doesn't show right now.

The holo effect might not be so prominent in this polish, but the color is stunning. So beautiful that I actually had it on for four days on the nails which is a bit of a record, and extremely rare in my case.

What color is it then? Hm, blue, but how I'm supposed to describe it is something that I'm uncertain of. Medium blue with pink (actually) shimmer and a weak holoeffect to spice it all up. You should see this polish in reality because my pictures don't do it justice at all.

This is the second of the polishes from Mentality that I try and I must say I'm very impressed by the formula. Very easy to work with and dries quickly. Two layers and that's it. I topped with a little Poshé.

I would be very happy if I could find this brand at any online store that sends to Sweden for certain, you can take it through a mail forward address, but it's much easier to have it delivered directly.

24 kommentarer :

 1. Oh wow, this is super pretty - and it could seduce you mentally LOL

  SvaraRadera
 2. En underbar blå färg verkligen och en fin holoeffekt!

  SvaraRadera
 3. Otroligt vackert. Älskar den blå nyansen.

  SvaraRadera
 4. Riktigt, riktigt snyggt!!
  Ha det gött hos massören :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gött var det inte precis men det gjorde gött i alla fall :)

   Radera
 5. Så vackert det är! Jag har aldrig hört talas om det märket innan.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inte speciellt känt märke och eftersom dom egentligen bara skickar inom USA lär det dröja innan det blir riktigt uppmärksammat här. Tyvärr.

   Radera
 6. Jag tycker att det var grymt snyggt!!

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!