lördag 13 april 2013

Ert Val / Readers Choice - China Glaze X

Hm, jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om det här lacket. Alltså när jag såg det i vanligt dagsljus så kan jag ärligt säga att jag inte gillar det speciellt mycket. Det ser liksom bara brunaktigt skimmrigt ut, men när jag tog bilder i min ljusbox visade det upp en helt annan sida.

Lacket ni valde är alltså China Glaze X ett lack som släpptes i en jubileums kollektion 2007. Ett röd/brunt skimmer lack som jag trodde jag skulle älska, men icke sa Nicke. Nej, det är för brunt i vanligt ljus för att jag ska falla som en fura. Men när man sätter till lite ljus är det faktiskt riktigt gudomligt vackert. Nu springer jag ju inte omkring med en ficklampa lysande mot naglarna så nej jag måste ändå säga att det här inte är min grej.

Applikationen var däremot helt min grej. Enkelt att måla på, men ganska segtorkat faktiskt. Det täcker absolut på två lager, men jag har ändå tre för att jag slarvade lite på andra lagret. Bilderna är utan topplack. Det blir många bilder för att verkligen visa lackets alla sidor.

Ni vet ju vad som gäller. Under bilderna är nya omröstningen för kommande vecka.

Sen måste jag nog passa på att rekomendera Stone Sours nya House of Gold & Bones Part 2. Mycket bra att skriva inlägg till.


Hm, I dont really know what to think about this polish. When I saw it in plain daylight, I can honestly say I don't like it very much. It then looks like a brownish shimmer, but when I took the pictures in my light box, it was a completely different thing.

The polish you chose for me is China Glaze X is a polish that was released in a anniversery collection in 2007.  A red / brown shimmer polish that I thought I would love, but no I don't. No, it's too brown in normal light for me to fall like the leaves in the autum. But when you put a little light on it it's actually really divinely beautiful. Well i don't run around with a flashlight shining on my nails, so no, I must say that this is not my thing.

The application, however, was totally my thing. Easy to paint with, but a bit slow on drying actually. It covers absolutely on two layers, but I still have three because I was a bit careless on the second layer. The pictures are without topcoat. There are many pictures to really show this polishes different sides.

And there is also a new poll for next weeks choice.

Then I'll have the opportunity to recommend you Stone Sours new House of Gold & Bones Part 2. Very good to write  post while listening to.

10 kommentarer :

 1. Svar
  1. I only like it when the sun is shining on it :(

   Radera
 2. Jag kände precis likadant som du när jag testade det här lacket. Jättefint i direkt ljus men annars, nja.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Just det, undras om det inte var dig jag bytte till mig det här ifrån. Det är synd för lacket har ju helt klart potential.

   Radera
 3. Åhh jag tycker det är helt underbart! Vacker färg! :-)

  SvaraRadera
 4. I like it when there's light on it. Not so much when there isn't :)

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!