onsdag 24 april 2013

Lacky Corners favorite week! - China Glaze I'm With The Lifeguard

China Glaze I'm With The Lifeguard är ett av mina mest använda lack faktiskt. Det har fått agera medhjälpare till många nailarts och sen är det ju så fantastiskt glatt lack också. Jag blir i alla fall glad när jag har det på naglarna.

Det är självklart inte det vackraste lacket jag har i min samling, men det är ju faktiskt inte bara vackra lack som hamnar på favoritlistan. Ibland kan det handla om namn på lack som gör att man älskar dom eller kan det vara att man förknippar lacket med något bra som gör att det blir lite mer älskat än ett annat lack.

Just det här lacket påminner mig till exempel om förra sommarens Lisebergsresa när jag satt i Sagoslottet och upptäckte att det här blev självlysande i viss typ av lyse. Det som också var kul var att tjejen som satt och kollade åkbanden kommenterade att jag hade Lisebergsfärger på naglarna.

Ett snällt neongrönt lack skulle jag vilja säga för det är inte så där stickande grönt som t.ex Sation Loudest Color är. Det är grönt med lite skimmer i. Jag tror att det här skulle må bra av att läggas på en vit bas för det är skirt som tusan och krävde fyra lager och då har jag ändå en viss VNL som jag för en gång skull kan stå ut med. Formulan är supertrevlig vilket också bidrar till att jag gillar det så mycket. På det hela så tror jag att China Glaze kommer få svart att toppa förra sommarens Neonkollektion som det här kommer ifrån.


China Glaze I'm With The Lifeguard is actually one of my most used polishes. It has been part of many nailarts of mine and I also love the fact that it's such a happy color. It makes me feel glad when I'm wearing it.

It's obviously not the most beautiful polish I have in my collection, but it's actually not only beautiful polishes that lands on my favorites list. Sometimes it can be about the of the polish that makes me love it or if it can be associated with a certain event that happened when you were wearing it that gives you good vibrations about it.

This polish reminds me, for example, if last summer's Liseberg holidays (Swedens biggest amusement park) when I was in the fairytale castle and discovered that this was luminous in the particular type of lights. What was also fun was that the girl who sat and supervised the ride commented that I had Liseberg colors on the nails.

A nice neon green polish, I would say it's not as pungent greens such as Sation Loudest Color is. It is green with a bit of shimmer in. I think this is probably even better if you use a white polish as a base first because it's sheer as hell and required four layers and I still have some VNL For once I can actually accept that. The formula is super nice which also helps to make me like it so much. On the whole, I think that China Glaze will  have a hard time to top last summer's Neon Collection that this is coming from.

29 kommentarer :

 1. I love mine too - it's like it's glowing...

  SvaraRadera
 2. Jag älskar detta - också!

  SvaraRadera
 3. Såååå snyggt och det står otestat här hemma hos mig, får ändra på det känner jag. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men hallå där, det här måste du testa omgående!

   Radera
 4. Inser att jag verkligen måste göra något åt min brist på neonlack......
  Snyggt som bara den ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Brist på neonlack kan vara riktigt allvarligt har jag hört ;)

   Radera
 5. I'm With The Lifeguard är verkligen hur vackert som helst, jag älskar mitt exemplar. Och jag undrar om det inte var dina lovord som fick mig att köpa det från början..? Isf skickar jag ett STORT tack!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror minsann att det var jag som fick in dig på det här lacket. Kul att inspirera.

   Radera
 6. Vet faktiskt inte riktigt varför jag inte slog till på denna i somras, måste ta och skicka efter den nu istället!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det här behöver du nog fixa ett exemplar av innan sommaren.

   Radera
 7. Neongrönt är SNYGGT! Jag blir mer och mer sugen på at skaffa mig ett neongrönt lack och jag skyller det helt och hållet på dig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ok, då bestämmer vi att det inte bara är kul utan även snyggt också :)

   Radera
 8. Men vilket roligt tema du kör denna vecka :) blir ju inspirerad... och härligt piggt lack också!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul om du hakar på och också kör en favoritvecka tycker jag.

   Radera
 9. http://polishes.spotlife.se/

  SvaraRadera
 10. I remember when you posted about this first, and I would have been surprised if you hadn't put it on this list :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, I think I would have surprised myself if it wasn't on the list :)

   Radera
 11. Detta är ett jättesnyggt lack! Roligt berättelse som du berättar, jag köpte detta i somras och tyckte också att det var en riktig Lisebergsfärg :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den är perfekt matchning till Lisebergskaninen :)

   Radera
 12. Det är riktigt snygg men jag förstår ändå vad du menar med inte det vackraste. Ett av mina ovackra favoritlack är ChG Trendsetter. Älskar det men det är inte direkt nån gnistrande skönhet

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis det är skillnad på snyggt och vackert.

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!