tisdag 16 april 2013

Pretty Serious - Santa's Sunburn

Alltså det här lacket är så himla vackert så man nästan inte kan sluta titta ner på sina naglar!

Vad snackar jag om? Jo Pretty Serious Santa's Sunburn ett som ni förstår jullack, men jag kan tänka mig att ha jul året om på naglarna om dom får se ut så här!

Ett helt fantastiskt rött lack som ser ut att vara åt metallic hållet, men samtidigt finns det guldskimmer i det. Kanonlätt att applicera, täcker utan problem med två lager. Torktiden är helt ok den också. Jag har lagt ett lager Poshé över för att få ännu mer glans i lacket.

Jag älskar verkligen den här typen av röda lack och det här puttade ner min favorit Orient Express från min första plats bland rödingarna. På bilderna ser det ut att vara rödorange, men jag skulle nog säga att det är mer rött än så.This polish is so beautiful that you almost can't stop looking down at your nails!

What am I talking about? Of course it is Pretty Serious Santa's Sunburn one as you understand Christmas polish, but I can imagine having christmas on my nails all year long if  they can look like this!

An absolutely superb red varnish that looks to be the metallic side, but there is also gold shimmer in it. Canon Easy to apply, covers flawlessly with two layers. The drying time is quite ok as well. I added a layer Poshé over to get even more shine polish.

I really love this kind of red lacquer and this pushed down my favorite Orient Express from my first place among char. In the pictures it looks to be red-orange, but I would say that it is more red than that.

24 kommentarer :

 1. It really is a gorgeous color - I got one from Norway nails too :)

  SvaraRadera
 2. Mycket snyggt. Jag skulle inte heller kunna sluta titta. :)

  SvaraRadera
 3. oooh... shiny and pretty. Christmas all year round is great if it's like this! :D

  SvaraRadera
 4. Oj oj! Glödande vackert. :)

  SvaraRadera
 5. Helt underbart vackert! Jag har funderat på att skaffa det, men inte varit säker på att jag behöver det förrän nu. Hjälp vad glödande det är!

  SvaraRadera
 6. Åh vad snyggt det var!! :)
  /Rebecka

  SvaraRadera
 7. Åh jäklar vilken intensitet det var på andra bilden!!

  SvaraRadera
 8. Jäklar vad vackert! Jag som trodde att jag inte behövde det här lacket.

  SvaraRadera
 9. Jag tror mina ögon fick en orgasm precis.. Herreguuud vad snyggt!

  SvaraRadera
 10. Wow, man blir mållös så vackert är det! Så fint, så det kan man verkligen ha jul året om för att få bära.

  SvaraRadera
 11. Vilken underbar finish!! Älskar namnet! lol!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det ett härligt namn på ett suveränt lack :)

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!