lördag 20 april 2013

Ert val / Readers Choice - Essence Snow White Prince Charming

Jag måste erkänna att den här flaskan har blivit stående för att jag inte tyckte glittret såg intressant ut. Jag var nästan lite besviken på er när ni röstade fram det här istället för Senorita Bonita som jag trodde skulle få fler röster, men där hade jag helt fel för Prince Charming hade överlägset mest röster.

Essence Snow White Prince Charming vann jag för ganska länge sedan i en giveaway hos Nail of this week och var ett av snövit lacken som jag kände inte riktigt klickade, men gud så fel jag hade!

Jag tvekade lite vilken färg jag skulle lägga det här över, för på egen hand täcker det inte. Ljusblått, ljust turkost eller svart. Som vanligt så drog jag ju mig åt det svarta och det är jag glad över.

En enkel svart kräm underst och sen två lager av Prince Charming över. Glittret består av mängder av microsmå prismatiska partiklar och så lite större blåa hexagoner i en klar bas. Tyckte att det var ganska lätt att få det jämt fördelat på nageln och torktiden var helt ok för att vara ett glitterlack.

Sen är det ju så att jag måste erkänna mig totalt slagen, varför har jag haft det här stående så länge! Tack snälla läsare för att ni fick mig att testa det här för jag är helt förtjust i det. Ni skulle bara se hur mycket det glittrar om det här i verkligheten. Helt omöjligt att visa på bild.

Veckan som kommer tänkte jag köra lite favorittema så därför blir omröstning också om ett av mina favoritlack. Omröstningen finns som vanligt under bilderna.
I must admit that this bottle has been standing in my drawer because I didn't think the glitter looked interesting. I was almost a little disappointed in you when you voted for this instead of Senorita Bonita that I thought would get more votes, but I was completely wrong for Prince Charming had by far the most votes.

Essence Snow White Prince Charming, is a polish that I won sometime ago in a giveaway at Nail of this week and is from Essences Snow White collection. A glitter that I really didn't think a lot off,  but god was I wrong!

I hesitated what color I would put this over, on its own it does not cover. Light blue, bright turquoise or black. As usual, I dragged myself to the the black and I'm glad I did that.

A simple black cream as a base and then two coats of Prince Charming over. The glitter is made up of lots of microsmall prismatic particles and a little bigger blue hexagons in a clear base. Thought it was pretty easy to get it evenly on the nail and the drying time was ok to be a glitter varnish.

Now I have to admit that I'm totally beaten, why have I had this standing so long! Thank you dear readers that you got me to try this because I am quite fond of it. You should just see how much this is sparkeling in real life. Completely impossible to show on pictures.

The following week I have plans to make a favorite theme week. So therefore you will also get the chance to vote on one of my favorite polishes that I will swatch for you.

8 kommentarer :

 1. Jättefint! Jag gillar det massor, även om det kanske inte är unikt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, unikt är det säkert inte, men väldigt fint.

   Radera
 2. Snygg kombination, blev snyggare än jag trodde.

  SvaraRadera
 3. This one has also been sitting in my drawer of untrieds for quite a while. I can see that I need to try it soon - it's very pretty :)

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!