torsdag 1 augusti 2013

Darling Diva Polish - Little Red Corvette

Solen skiner, grannen kapar ved och jag har ett av de finaste lacken jag burit på länge på naglarna!

Fick hem en ny liten beställning från Edgy Polish igår (som förresten har 10% på alla orders just nu) innehållande bl.a den här skönheten från Darling Diva Polishs Prince kollektion. Och på grund av det har jag gått omkring och gnolat på Little Red Corvette en hel dag.

Jag är faktiskt inte något större Prince fans, tyckte absolut inte om Purple Rain när den kom 1984, fast nu tycker jag den är helt ok. Litte Red Corvette har jag för mig att jag gillade bättre.

I alla fall så säger man ju att Kärleken består men föremålen skiftar och jag tycker det stämmer bra in på nagellack för det här är absolut min senaste kärlek i den kategorin.

Det här lacket har så mycket dimensioner i sig. Fullproppat av röda microglitter, prismatiskt glitter, lite lila och lite rosa. Enligt beskrivningen ska det kunna täcka på egen hand, men jag gjorde som Sminkan (där jag först såg det här och blev kär) och la det över ett rött skimmerlack. Två lager kändes lagom. Ett lager Glitterfood och så Fast Forward.

Jag tror helt ärligt inte att det finns några bilder som verkligen visar hur fantastiskt fint det här. Börjar nästan få ont i nacken av att titta ner på naglarna hela tiden!


 

The sun is shining and I have one of the nicest polishes I've ever worn on the nails!

Got home a new small order from Edgy Polish yesterday (which by the way has 10% on all orders right now), containing among other things, this beauty from Darling Diva polishs Prince collection. And because of it, I have gone around and sung on Little Red Corvette an entire day.

I'm actually not a big Prince fan, when Purple Rain was released in 1984 I really disliked it, though now I think it is quite ok. Litte Red Corvette, well I think I liked that one better actually.

In any case, there is a saying that love lasts forever but the subjuect of it changes and I think it fits well with nail polish because this is definitely my last love in that category.

This polish has so much dimension in it. Full of red micro glitter, prismatic glitter, a little purple and a little pink. The description says that it should be able to cover on it's own, but I did as Sminkan (where I first saw this and fell in love) and layered it over a red shimmer paint. Two layers of it and it felt perfect. A layer of Glitter Food and Fast Forward on top.

I honestly do not believe that there is some pictures that really shows how amazing this polish really is. I'm almost starting to get som pain in my neck from staring down at my nails all the time!

27 kommentarer :

 1. Wow! Magiskt. Väntar på att min flaska ska anlända :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hade suttit vid brevlådan och väntat om jag var du :)

   Radera
 2. Prince är ingen favorit direkt men lacket är desto mer fantastiskt :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, Prince har aldrig stått högt i kurs hos mig, men om han inspirerar till sådana här lack så får han gärna fortsätta länge!

   Radera
 3. Det är ett av de vackraste lack jag äger! Det är helt otroligt faktiskt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kan ju inte annat än att hålla med! Helt ljuvligt :)

   Radera
 4. Det ser jättevackert ut på dina naglar! Får nog beställa fler flaskor för de jag köpte nyligen är redan slut...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, mer flaskor behövs nog alldeles säkert. Vem vill missa ett sånt här lack!

   Radera
 5. Det här bara mååååste jag köpa! För det är verkligen kärlek på naglarna! Såååå himla läckert. :-)

  SvaraRadera
 6. Såååå vackert! Å mitt ex är på väg hem till mig as we speak! :D Beställde i förrgår när hon hade 20%!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du kommer säkert att bli lika kär i det här som jag är!

   Radera
 7. Så himla snygg! Verkligen min typ av röd lack! Skulle beställa den på Edgypolish men det var redan slut.... :(

  SvaraRadera
 8. Kollade också på det på Edgy...så snyggt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Om man ska ha ett rött glitterlack i sin kollektion så måste det vara det här!

   Radera
 9. Ser verkligen superfint ut! Förstår att du är nöjd!

  SvaraRadera
 10. Jag är inte så där jättetagen över detta om jag ska vara ärlig men jag funderar på att skaffa det ändå, för alla andra verkar ju tycka att det är så fantastiskt så jag kanske blir imponerad om jag får se det IRL. Vi får väl se...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du får väl säga till Sminkan att ha det här på sig nästa gång ni träffas så hon kan övertyga dig om dess storhet :)

   Radera
 11. Finns det någonstans man kan köpa det här? Superfint ju!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tror att det fortfarande finns kvar på Darling Divas Etsy Shop. Annars kommer det säkert in snart igen hos Edgy Polish.

   Radera
 12. Mååååste införskaffas snarast! Aaaah!

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!