söndag 14 april 2013

Nailart Sunday - Operativsystem

Angelica det här var nog den klurigaste utmaningen du gett oss och jag ska nu visa något av det fulaste jag gjort faktiskt!

Operativsystem var ämnet ja. Min första tanke var ju windows, hm, inget kul. Apple, nej det är ju inget operativsystem utan ett märke. Sen fick jag syn på Linux pingvin symbol. Kom och tänka på att jag har en stampingplatta med en pingvin på. Perfekt!

Tog fram min Cheeky CH43 platta målade naglarna vita med Zoya Purity, det var sen allting gick åt pipsvängen. För jag tänkte ju att det skulle bli roligare med en svart gradient på fyra av fingrarna och så pingvinen på ringfingret.

Alltså det kunde ha funkat om jag inte gjort det här vid typ halv tio en kväll när jag var supertrött för gradienten blev inte som jag ville. Det är synliga kanter från olika lager på något finger, men pingvinen är ju lite söt i alla fall.

För att sedan rätta till det här eländet lackade jag över de vita naglarna med Zoya Raven. Slarvigt. Så förlåt för en konstig manikyr som jag inte hann göra om. Men som sagt pingvinen den är i alla fall gullig!

Angelica this is probably the trickiest challenge you have given us so far and I will now show you some of the ugliest manicure I've done indeed!

Operatingsystems is the subject. My first thought was windows, um, no fun. Apple, no, that is no operating system it's a company name. Then I saw the Linux penguin icon. Come to think of it I have a stamping plate with a penguin on. Perfect!

Took out my Cheeky CH43 plate painted white nails with Zoya Purity, it was after that everything started to go wrong. Because I thought it would be more fun with a black gradient on four of the fingers and the penguin on the ring finger.

And it could have worked if I had not done this kind of half past nine one evening when I was super tired. The gradient certinaly didn't turn out the way I had planed it. And there are visible edges from different layers in some fingers, but the penguin is a little sweet anyway.

Then, to fix this mess, I painted over the white nails with Zoya Raven. Careless. So sorry for a kind of ugly manicure that I did not have time to redo. But as I said the penguin is certainly cute!

22 kommentarer :

 1. Haha.... ja, jo, pingvinen är gullig. Resten är väl lika fult som mina björnspår i "lervälling" om nån minns den hiskeliga manikyren ^^ :-D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja just det. Björnspåren. Ja, det här är nog likvärdigt ;)

   Radera
 2. I actually kind of like the "scrapy" effect of the black gradient! Hooray for penguins ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oh, I'm glad that someone actually liked this :)

   Radera
 3. I like this one - and the penguin is too cute!

  SvaraRadera
  Svar
  1. The pengiun is nice, the rest. Hm, not so good maybe.

   Radera
 4. Pingvinen är definitivt gullig och visst kanske inte den bästa gradienten du gjort ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, men å andra sidan så kan man ju inte lyckas jämt ;)

   Radera
 5. Jag kan inte ursäkta valet av tema på annat sätt än jag jobbade sent den kvällen jag kom på det. (Möjligen så att jag fick hjälp av min kollega som jobbar med teknikfrågor;))
  Pingvinen är hur söt som helst men gradienten var ingen höjdare. Svart gradient på vit botten är ur svårt, testade själv en gång och det är nog det värsta jag någonsin gjort tror jag. Så skyll på färgvalet, det gjorde jag;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag borde ha insett redan när jag svampade tumnageln att det här inte skulle bli någon höjdare. Annars så gillar jag när du hittar på galna teman :)

   Radera
 6. Jätte söt pingvin! Men som Lela säger, svrt med svart och vit gradient!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, det var riktigt knepigt. Får nog ta och öva lite mer på det här.

   Radera
 7. Jag säger som de andra, en svart och en vit gradient är svårt. Tror jag fuskat med en grå imellan för att få till det när jag gjort det och ändå är det svårt. Däremot kändes gradienten lite pingvinig, om man tänker deras skrud på nära håll. Pingvinstämplingen var också väldigt söt!

  SvaraRadera
 8. Pingvinen är ju supersöt och idéen var bra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. När jag såg det här för min inre syn var det jättesnyggt!

   Radera
 9. Jättesöt pingvin och du gjorde ju i alla fall ett försök (jag bildgooglade "operativsystem" och gav upp rätt snabbt istället...).

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!