söndag 7 april 2013

Nailart Sunday - Copycat?

För ett tag sedan så visade Sleepy Elin en manikyr som jag kände att jag måste testa att göra.

Och att det sen råkar vara Lelacks Nailart Sunday gör ju att det är perfekt att visa denna idag.

Nu hade ju inte jag samma lack som Elin använde hemma, men jag letade efter liknande och bestämde mig för att ta China Glaze Splish Splash som bas och sedan Kiss Nailart Brush i svart och en med glitter för själva nailarten.

Det här är inte på något sätt en avancerad typ av nailart, men jag lyckades inte få till det lika bra som Elin hade. Oftast kan jag tycka att det är dom enkla som är finast. Jag tyckte att glittret nästan var för opakt på nageln. Ända tills jag tog fotona och insåg att det nästan inte syntes alls. Märkligt det där.

I alla fall så tycker jag ändå att det blev ganska fint och jag kan absolut tänka mig att göra om det med andra färger. Måste bara klura ut vilket glitter som egentligen skulle funka bäst.
A while ago, Sleepy Elin did a manicure that I felt I must try to do.

So today on Lelacks Nailart Sunday it was time for me to try.

I didn't have access to the same polishes as Elin used at home, but I was looking for similar and decided to take China Glaze Splish Splash as a base and then Kiss Nailart Brush in black and one with glitter for the actuall nailart.

This is by no means an advanced type of nail art, but I didn't get it as nice looking as Elin did. Usually I find that many simple nailarts are the best ones. I found the glitter almost too opaque on the nail. Until I took the photos and realized that it is almost wasn't visible at all. Strange thing.

In any case, I feel that it was quite nice and I can definitely see myself doing it with other colors. I just have to figure out which glitter that really would work best.


33 kommentarer :

 1. Jag tycker din version blev jättebra och jag blev så otroligt glad när jag såg att du hade blivit inspirerad.
  Den här manikyren är så otroligt lätt att göra och det blir verkligen hur fint som helst, det kommer absolut bli reruns på den här! :)
  *gillar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lätt och kul jag kommer absolut att göra om det här också.

   Radera
 2. Superfint! Jag gjorde också en variant på det för ett par veckor sedan fast med tätare streck. Tanken var att det skulle bli mer som en gradient (hade fyra olika lack) men min pensel var inte tillräckligt smal. Ska nog göra ett nytt försök snart igen. http://jennysjox.se/?p=2075

  SvaraRadera
 3. Precis lika snygg som Elins:) Jag får känsla av Manhattans skyline när jag ser denna manikyren, både hos dig och Elin. Som skyskrapor mot sommarnatten.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Ja, det är nog lite skyskrapa över det eller varför inte en glittrande nyårsmanikyr. Jag tänkte med tanke på tidigare lack i veckan så jag avslutar kalendern liksom :)

   Radera
 4. Riktigt snyggt, läckra färger ihop! :-)

  SvaraRadera
 5. I really like this mani. Simple nail art is often the best looking :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. I think so too. And it's fun to show something that everybody can do.

   Radera
 6. Så himla snyggt! Det gjorde du riktigt bra. Måste gå in och leta upp Sleepy Elins version också.

  SvaraRadera
 7. Jättesnyggt! Precis lika fin som Elins.

  SvaraRadera
 8. Splish Splash looks gorgeous (well, so does your mani) I´d have thought it was more like a sort of turquoise shade but in your pics it looks like a metalic periwinkle?

  SvaraRadera
 9. Det var en jättefin manikyr, både din och Sleepy Elins var jättefina ju! Kul sätt att göra nail art på, måste gå att göra med hur många fina färgkombinationer som helst! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det här går ju att kombinera i all oändlighet.

   Radera
 10. Jättefint! Jag gillade den när jag såg den hos Elin och jag gillar den när jag ser den här hos dig med :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag blev riktigt förtjust när jag såg det här hos Elin. Var ju tvungen att testa själv!

   Radera
 11. Ser jättesnyggt ut! Jag tycker glittret syns alldeles lagom mycket. Det ger liksom det där lilla extra.

  SvaraRadera
 12. These are so pretty! Simple but elegant!

  SvaraRadera
 13. Supersnyggt! Älskar den blå färgen!

  SvaraRadera
 14. Gillar denna versionen lika mycket som Elins. Så himla galet snyggt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att du tycker jag gjorde en värdig variant :)

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!