tisdag 2 april 2013

Cause I'm Back In Black!

Nej, nej jag har inte gått och blivit deprimerad eller så. Svarta kläder, ja, det har jag allt som oftast ändå.

Namnet på inlägget tyder på att jag fått hem lite nya flaskor som jag inte kunde låta bli att dela med mig av till er. Det är ett tag sedan jag bjöd på något haul inlägg, men det beror inte på att jag inte köpt något utan snarare på att det jag köpt inte varit speciellt unikt.

Idag däremot tittade mina barn lite konstigt på mig när jag kom hem. Mamma du har fått fyra paket på posten. Vet inte riktigt, men av någon anledning fick jag för mig att dom var lite trötta på mina ständiga leveranser och inte såg dom direkt imponerade ut när jag plockade upp lacken heller.

AC/DC var enligt yngste grabben absolut inget att döpa några lack efter. Äldste kunde väl i alla fall tycka att dom var ok, men inte tillräckligt för att han ska bemöda sig med att lyssna på dom.

Som ni nog förstår av detta så är det delar av Darling Diva Polish Back In Black kollektion som landade hemma hos mig idag (bland annat) med lack inspirerade av AC/DC låttitlar. Helt ärligt vem av oss har inte stått på dansgolvet och skrikit sig hes till TNT, Thunderstruck, Hells Bells och Highway To Hell?

Sen har jag även fyllt på samlingen med två fantastiska lack från The Hungry Asian och ett kanske inte så vackert men otroligt roligt från Happy Hands. Det kunde jag ju inte heller låta bli eftersom det är inspirerat från en av mina favorit tv-serier nämligen Arrested Development.

Highway To Hell & Dirty Deeds

T.N.T, Crabsody In Blue & What You Do For Money Honey


 Ida Rose & Strawberry from The Hungry Asian and Leprechaun's Gold from Darling Diva Polish

Bananastand from Happy Hands

No, no I have not gone and become depressed or so. Black clothes, yes sure but that's nothing new to me.

The name of the post suggests that I got some new bottles that I could not help but share with you. It's been a while since I offered some haul posts, but it is not because I haven't bought anything, but rather that what I bought was not particularly unique.

Today, however, my kids looked at me a bit strange when I got home. Mom you've got four packages in the mail. Don't really know, but for some reason I imagined that they were a little tired of my constant deliveries and did not seem to be immediately impressed when I picked up the polishes either.

AC/DC was according to my youngest son absolutely nothing to baptize some polishes after. The elder one was more like well they are ok but not more than ok. Not ok enough for him to listen to it though.

As you probably guessed by now part of the polishes that landed in my mail today was parts from Darling Diva Polish Back In Black collection with polishes inspired by AC / DC song titles. Honestly who of us has not stood on the dance floor and shouted themselves hoarse to TNT, Thunderstruck, Hells Bells and Highway To Hell? I know I did anyway!

Then I've also filled the collection with two amazing polish from The Hungry Asian and one perhaps not so beautiful but incredibly fun from Happy Hands. I had to have it because it is inspired by one of my favorite TV shows, namely Arrested Development.

21 kommentarer :

 1. Oh so beautiful all of them, cannot wait to see them on your nails :)

  SvaraRadera
 2. Ojoj massa snyggt!!
  Ska bli kul att se dom lackade :)

  SvaraRadera
 3. Faktiskt aldrig sjungit mig hes till AC7DC men det beror kanske på att jag är syntare... ;) Ser fram emot att se lacken i varje fall, för de ser väldigt fina ut.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men hallå! Aldrig sjungit dig hes till AC/DC. Du borde testa riktigt kul faktiskt.

   Radera
 4. AC/DC-lack, det är ju bara för bra! Hur har jag kunnat missa detta? Måste genast spana in hela kollektionen! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är väl klart du måste ha AC/DC lack. Kommer det Guns N' Roses eller Metallica lack så köper jag dom på en gång också!

   Radera
 5. Oj, vilka spännande lack. Många snygga där!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har målat upp alla på sticka och dom är så himla fina.

   Radera
 6. Dirty deeds! Done dirt cheap! Dirty deeds!!! DONE DIRT CHEAP!!! Eh... sorry, jag skulle bara säga att jag tyckte att Dirty Deeds var det snyggaste av lacken men så blev jag visst lite nostalgisk och började sjunga. Förövrigt trodde jag, när det begav sig, att den låten handlade om en smutsig typ som hette Deeds. LOL Ack den ungdomen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag satt och vrålade till den låten i bilen i morse. Undrar vad mina mötande trafikanter trodde jag höll på med!

   Radera
 7. Cant wait to see some swatchesssss!

  SvaraRadera
 8. Åhh massa snygga lack verkligen, guud så kul! :-)

  SvaraRadera
 9. Fantastisk paketskörd med bara vackra lack!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jajamen, det här var en riktig höjdarleverans.

   Radera
 10. GAAAAAH jag är så avis att jag blev lite förbannad hahaha! Men vad hände med Thunderstruck?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Thunderstruck hoppade jag över. Kändes inte så intressant. Som tur är så är jag ännu inte sån att jag måste ha hela kollektioner.

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!