måndag 8 april 2013

Darling Diva Polish - What You Do For Money Honey

Ännu ett lack som är inspirerat från en låt som jag otaliga gånger har skrålat med till. Senast häromdagen i bilen faktiskt. Hela den här lackkollektionen har fått mitt AC/DC intresse att vakna till liv ordentligt igen.

Och ännu ett lack som jag är helt kär i! Det är så nedrans snyggt det här förstår ni.

När jag skulle måla på det här så tänkte jag att det kanske blir bättre djup i lacket om man istället för att ha svart under tar ett nude lack. Så jag tog fram Zoya Minka och grundade med. Och ja, jag tycker nog att det fick jellyfinishen att sticka ut lite mer faktiskt.

Även What You Do For Money Honey var väldigt smidigt att lacka med. Jag har tre lager över Minka och jag tycker att det täcker mycket bra. Torktiden var helt ok. Jag har ett lager Poshé över.

Vad är det då för färg på det här? Basen är en svart jelly som sen har massor av grönt glitter i sig, men jag tror nog att dom där glittren är lite duokroma. Går lite åt guldhållet gör dom. I alla fall så är det här grymt snyggt. Återigen så är det också ett lack som får bli ersättare till andra lack som inte riktigt levde upp till mina förväntningar. Jag tänker på A-England Gothic Beauty lacken faktiskt.And yet another polish that I'm totally in love with! It's so super beautiful this you know.

When I was about to apply this I thought it might get better depth of in the polish if I instead of having black as a base used a nude polish. So I took out Zoya Minka and used that as the base for this. And yes, I think that it gives the jelly finish a chance to stand out a bit more, actually.

What You Do For Money Honey was very easy to paint with. I have three layers over Minka and I think it covers very well. The drying time was quite ok. I have a stock of Poshé over.

What color is this then? The base is a black jelly which then has lots of green glitter in itself, but I think they are a bit duochrome. It leans a bit towards gold in some angels. In any case, this is so good. Again, it's also a polish that makes me forgett about another one that didn't quite lived up to my expectations. I'm thinking of the polishes from A-Englands Gothic Beauty collection.

25 kommentarer :

 1. It's so so gorgeous, love that layering!

  SvaraRadera
 2. Vackert. Hela kollektionen är läcker

  SvaraRadera
 3. Superfint!! Jag är såå sugen på några av dessa AC/DC-lack.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Förstår det, en synnerligen lyckad kollektion.

   Radera
 4. Jättevackert! Det här och Highway to Hell är de lack jag känner att jag verkligen vill ha från den här kollektionen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Två av dom finaste, men jag tror att Crabsody In Blue kan slå det här.

   Radera
 5. Fint lack, dock inte riktigt vad jag är inne på nu... =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så är det ju ibland, man känner för olika saker.

   Radera
 6. Åh, det här var verkligen vackert! Älskar det grönguldiga glittret!

  SvaraRadera
 7. That polish is so you! Perfect!

  SvaraRadera
 8. Ahhhh så vackert :-) Förstår att du gillar det!!!

  SvaraRadera
 9. Älskar lacket, älskar namnet och älskar låten :D

  SvaraRadera
 10. Svar
  1. Japp och jag tänker som så att det är tur du inte bor i närheten av mig för då hade jag fått låsa in det här :)

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!