tisdag 23 april 2013

Lacky Corners favorite week! - Zoya Charla

Ett lack som var alldeles självklart för mig att ha med på favoritveckan är Zoya Charla. Jag visade er det här i mitt hundrade inlägg och nu har jag passerat 450. Tiden går fort när man har roligt!

Charla är nog det första lacket som jag verkligen blev så där kär i så att jag kände att det här bara ska jag ha. Färgen på det här är så vacker och det är nog det lack som jag fått mest uppmärksamhet för på jobbet. Man får ju ofta om man har någon typ av nailart, men det här la folk märkte till utan att det var några krusiduller på.

Färgen får mig att tänka på sjöjungfrustjärtar, blåturkos som skimrar så otroligt vackert i solen och är lika fint när man inte sitter i direkt solljus. Det är nästan jobbigt att ha det här på, man liksom sitter och stirrar på naglarna istället för att göra det man ska.

Det enda negativa med det här lacket är att det är skirt. Jag har faktiskt fyra lager på. Visst det torkar snabbt och appliceringen är så himla smidig så det känns inte jobbigt ändå. Nä, det här borde alla ha i sin samling!


A polish that was just natural for me to include in my favorite week is Zoya Charla. I showed you this in my hundredth post and now I have passed 450. Time flies when you're having fun!

Charla is probably the first polish that I really fell in love with. So much I felt that I have to have this polish. The color of this is so beautiful and it's probably the polish that I received the most attention for at my job. You get attention if you have some kind of nailart on but usually not for a regular polish, but this got attention from people that normally doesn't say anything.

The color makes me think of mermaid tails, turquoiseblue that shimmers so incredibly beautiful in the sun and is just as nice when you can not sit in direct sunlight. It's almost hard to have this on, because you find yourself sitting and staring at your nails instead of doing what you should do.

The only negative with this polish is that it's sheer. I actually have four layers on. Sure, it dries quickly and the application is so amazingly smooth so it does not feel like a pain anyway. Nah, this polish should be in all polishnerds collections!

24 kommentarer :

 1. Nu dog jag av snygghet, PANG!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tänk på mig då som hade det här på naglarna fyra dagar i rad. Mycket svimmande av lycka :)

   Radera
 2. Charla is beautiful! I love yor idea of a favorites wee. This one would definitey be on my list, as well :)

  SvaraRadera
 3. Det ÄR så himla fint! Jag har försökt tala om för mig själv att jag inte behöver det,men det gör jag. Väldigt mycket!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, det här lacket behöver du. Alla behöver det här.

   Radera
 4. Det är verkligen hur vackert som helst!

  SvaraRadera
 5. Det är verkligen så galet vackert:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är ju det! Så fint så man nästan får finslag :)

   Radera
 6. Charla is an amazing polish, most defitely one of my favourites too!

  SvaraRadera
  Svar
  1. It's stunning and it will take a lot to make it loose it's first place.

   Radera
 7. Det är ett fint lack, verkligen.

  SvaraRadera
 8. Hehe, det där med att stirra på naglarna i stället för att göra det man ska är jag duktig på :) Jag kan verkligen tänka mig att detta lacket är svårt att slita ögonen från, jättevackra bilder visar du upp på det!

  SvaraRadera
 9. så vackert <3 Vet du i vilken kollektion det kom i? ^^,

  SvaraRadera
 10. Ursnyggt! Måste nog skriva ner det på lacklistan på stört :)

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!