onsdag 20 februari 2013

Nubar Tiger's Eye

När jag skulle måla på Nubar Tiger's Eye så var min första tanke efter första lagret att oj då, det här var ju inge vidare. Sen hände det där som rätt ofta händer mig faktiskt.

För varje nagel och för varje lager jag la på desto mer började jag gilla det och när jag sedan var färdig efter tre lager och China Glaze Fast Forward så var jag helt övertygad om att det här det var fint det!

Ser det ut som tiger ögon då? Njae, det tror jag inte jag tycker. Dom är väl mycket gulare va? I alla fall så är det här ett brunrött skimmer lack. Skimmret i lacket ger det ett fantastiskt djup och lyster. Att sedan Nubar har fixat en mycket bra formula på lacket gör ju inte saken sämre. För att sen toppa det här så kan jag ju säga att torktiden var kanonbra också. Nubar har ju dessutom en riktigt trevlig kork på sina flaskor som känns smidig att hålla i när man ska lacka.

Jag har tre lager och topplack på bilderna, men två lager är absolut inte omöjligt att komma undan med om man inte snålar som jag gjorde på första lagret. Nubar är absolut ett märke som jag kan tänka mig att skaffa fler av.When I started to paint with Nubar Tiger's Eye, my first thought after the first layer was that gee, this wasn't a nice color. Then suddenly I realised that something had happened and it does quite often to me. I had totaly changed my mind.

For every nail and every layer I put on, the more I began to like it and when I was finished after three layers and China Glaze Fast Forward, I was completely convinced that this is beautiful!

Does it look like tiger eyes then? Njae, I don't think so. Aren't they kind of yellow? In any case, this is a brown-red shimmer polish. The shimmer in the polish gives it extra depth and luster. The fact that Nubar has a very goood formula in this polish doesn't make things worse. To make things even better I can asure you that the drying time was very good also. Nubar also have a really nice cork on their bottles that feels easy to hold when to paint.

I have three layers and top coat in the pictures, but two layers is certainly not impossible to get away with if you do not skimp like I did on the first layer. Nubar is definitely a brand that I can think of getting more of.

24 kommentarer :

 1. Nja, det här föll mig inte i smaken direkt... Har lite svårt för brun/brons-toner.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Brukar inte heller gilla den här typen av färg, men det här gillade jag mycket.

   Radera
 2. Åhhhhhh vilken underbar färg :-)
  Vilket djup och vilken lyster, helt fantastisk!

  Den här åker upp på shopping listan direkt :-)

  Älvorna och Alvernas Land

  Charlotta

  SvaraRadera
 3. Vilka OPI fick du av DV då??

  SvaraRadera
 4. Nubar är verkligen ett av mina favoritlack och detta är helt UNDERBART i mina ögon!! Sååå härlig varm färg, det åkte upp direkt på önskelistan!! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du ska se det i verkligheten. Det liksom glöder.

   Radera
 5. Otroligt vackert! Älskar såna här färger. Och Tiger's Eye syftar väl på en ädelsten (eller halvädelsten eller något liknande)? Har dock ingen aning om hur en sån ser ut och jag kan ha jättefel. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hade inte en tanke på att det skulle kunna vara en ädelsten. Tänkte inte på kollektionsnamnet, men det är väl självklart att det är den det syftar på.

   Radera
 6. Jo precis, det syftar ju till ädelstenen (kollektionen heter ju Royal Gems eller något sånt) men googlar man så är även den gulare :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tja, gulare eller inte. Lacket är fint i alla fall.

   Radera
 7. Jag älskar, älskar, älskar bärnsten, men tyvärr ser jag inga likheter alls mellan stenen och lacket. Skulle dock vara både imponerad och hur intresserad som helst av ett riktigt bärnstenslack!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, det kan jag väl hålla med dig om att någon bärnsten ser inte det här ut som. Men tänk om det fanns ett sånt lack...

   Radera
 8. Åh, jag vet inte vad som hänt med mig. Jag älskade bruna lack tidigare, men det har på något sätt gått över. Jättefint på dig, men det hamnar inte i min Helmer innan min anti-bruna period gått över. :-/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Smaken ändrar ju sig ganska mycket. Jag har aldrig tidigare tyckt om den här typen av lack så jag kanske tagit över din smak!

   Radera
 9. I love Nubars too, and I think that colour is one that would grow on me too :)

  SvaraRadera
 10. Jag tror det ska vara stenen tigeröga som det ska likna. Googla det så ser du hur den ser ut. Den är ju brun med gula skiftningar som löper längs med stenen och jag antar att nubar tyckte de prickade in de färgerna i lacket. Det tycker nu inte jag men tigeröga är en vacker sten. Lacket gillar jag inte trots att det är både Nubar och duokromt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man kan ju inte gilla alla lack från ett märke även om man älskar själva märket. Jag älskar Zoya, men absolut inte alla lacken.

   Radera
 11. Nubar har nästan alltid toppenformula på sina lack! Älskar Nubar! <3

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!