lördag 9 februari 2013

Ert val / Readers Choice - Picture Polish Peacock

Lacket ni valde åt mig den här veckan är en av mina lemmings som jag köpte hos Nailmail när det var månadens lack i September. Jag hade verkligen tänkt att försöka hålla mig från att köpa några Picture Polish, men det gick liksom inte utan sista dagen så klickade jag hem det här och Monroe. Bägge har sen dess stått sorgligt oanvända hos mig.

Det var ganska uppenbart snabbt vilket lack som skulle vinna omröstningen den här veckan. Man kan säga att Peacock vann utan konkurens.

Sminkan visade det här i söndags och hade det över ett tealfärgat lack själv har jag lagt det över Orly Enchanted Forest. Två lager. Saken är den att basen faktiskt är lila jelly i det här lacket så jag misstänker att det kan ändra karaktär lite grann beroende på vad man har under. Fast egentligen är det så att man inte ens behöver ha något under. Skulle tro att det här täcker på egen hand på tre lager.

Jag gillade formulan, tyckte det var lätt att få det att flyta ut jämt på nageln och färgen, ja den smälter jag som smör i solsken för. Sen får den vara teal, grön eller lila spelar inte mig någon roll. Ett lager Seche över har jag också. Lite tur hade jag också för solen tittade fram när jag skulle fota och lacket visade sig från sin allra bästa sida.

Vid det här laget kan ni hur det här funkar. Ny omröstning efter bilderna.The polish you chose for me this week was one of my lemmings that I finaly bought when Nailmail had Picture Polish as brand of the month in September. I had really thought about trying to keep me from buying a few Picture Polishs, but at the last day for ordering I coudn't help myself and clicked home this and Monroe. Both have since then been sadly unused.

It was quite apparent quickly which polish would win the vote this week. You could say that Peacock won without Competition.

Sminkan showed this last Sunday and had it over a teal polish. I choosed to put it over Orly Enchanted Forest. Two stocks. The thing is that the base is actually purple jelly in this polish so I suspect that it may change the character a bit depending on what you have underneath. But the thing is that you really don't even need anything underneath. I think that it should cover in three layers on it's own.

I liked the formula, found it easy to get it to flow out evenly on the nail and the color, I love it! A layer of Seche to top it all. I had a little luck, I had the sun peeped out when I would shoot and the polish showed its best side.

By now, you know how this works. New Poll after images.


20 kommentarer :

 1. Snyggt det blev! En riktig skönhet!

  SvaraRadera
 2. Åh, hade inte klagat ihjäl mig om jag hade haft detta lack! Ser ju jättefint ut! :P

  SvaraRadera
 3. WOW it's easy to see from where it got it's name - it's beautiful!

  SvaraRadera
 4. Wow, vad fint det var! Det här måste jag nog skriva upp på min önskelista direkt... Synd att de är så dyra bara!

  SvaraRadera
 5. That's stunning! i don't own any of these polishes sadly but from what I can see I should get some :P

  SvaraRadera
 6. Galet fint! och vad kul m ny omröstning igen :)

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!