fredag 22 februari 2013

Holofredag - Mentality Siren

Skimmerskuggans holofredag och teamträffsfredag! Ingen dålig kombination minsann.

Lacket som jag visar här idag hade jag knappt sett några swatcher på när jag bestämde mig för att det här vill jag ha. En helt klart annorlunda färg på ett hololack kände jag. Vad är det för färg då? Ja, förklara det ni. Basfärgen är vinröd aktig eller aubergin aktig kanske. Sen känns det som att det är duokromt också för jag tycker det ser grått eller lite brunt eller kanske är det lila ut i vissa ljus. 

Till saken hör att jag struntar i färgbenämningen på det här, ni får gärna kommentera och säga vad ni tycker att det är för färg. För mig räcker det med att jag gillar det! Mycket faktiskt. Det är inte den värsta holoeffekten, men den är ju där i alla fall.

På bilderna har jag två lager och ett lager av China Glaze Fast Forward över. 

Kollektionen heter The Dark Side Holos och det här lacket har då namnet Siren. Jag äger en till av dom här och så ett holo från en annan kollektion som heter The Precious Holo collection, men dom får ni se en annan gång. 

Till på köpet så gillade jag formulan riktigt mycket. Påminner lite om A-England dvs lite tjockare och det gillar jag. Penslen var också trevlig. Faktum är att torktiden också var trevlig, något jag har känt varit lite sämre på vissa Indie holos jag testat. 

Kunde inte låta bli att ta en flaskbild också till det här lacket.It's Skimmerskuggans holofriday ​​and we have a team party at work tonight! Not a bad combination.

The polish that I show here today is a one that I bought without hardly seeing any swatches of. I just new that I needed this polish anyway. A clearly different color on a holopolish in my opinion. What color is it then? Please explain it to me if you can. The base color is brownish burgundy or aubergine-like perhaps. Then it feels like it's duochrome also because I think it looks a little gray or brown or maybe it's purple in certain light.

The thing is that I don't care about trying to name the color on this, feel free to comment and say what you think it is. For me it is enough that I like it! Much indeed. It's not the strongest holo that I own, but it's there anyway.

In the pictures I have two coats of Siren and a layer of China Glaze Fast Forward over.

The collection is called The Darkside Holos and this polish's  named Siren. I own another one from that collection and also one from the Precious Holo collection, but I will save them for another friday.

As you understand I like the color a lot and I also like the formula a lot. Reminds me of A-England with that  little thicker formula and I like that. The brush was also nice. In fact, the drying time was also nice, something I've been a bit disapointet with in other Indie holos I tested.

Could not help but take a bottle picture also this polish.

34 kommentarer :

 1. Det här var väldigt vackert, en väldigt mjuk holoeffect som jag gillar :-) färgmässigt tycker jag du har beskrivit lacket bra. ..

  Älvorna och Alvernas Land

  Charlotta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag blev faktiskt lite kär i det här lacket, mysigt liksom.

   Radera
 2. Det här var riktigt snyggt!! Gillar både färgen och holoeffekten! :-)

  SvaraRadera
 3. Snyggt! Färgen skulle jag säga är taupe eller eventuellt mauve :-)

  SvaraRadera
 4. Jag skulle nog köra på typ "aubergine-brun" XD
  Snygg är den hur som helst, ska spana in märket!

  SvaraRadera
 5. Vackert och intressant att titta på. Får mig att tänka lite på Nubar Gem, men det här ser mörkare och rödare ut.

  SvaraRadera
 6. Jättevackert!! Jag tänker eggplant/aubergine när jag ser det. Är jag den enda som älskar flaskbilder för övrigt?

  SvaraRadera
 7. Njaee, holo är inte riktigt min grej. Men det såg snyggt ut på dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tyckte inte heller att holo var så speciellt först, men det har liksom växt.

   Radera
 8. Det påminner om något jag har sett men kan inte komma på vad det skulle kunna vara. Snyggt hur som. :)

  SvaraRadera
 9. Svar
  1. Ja, det var det jag tyckte och klickade på köpknappen snabbt som attan.

   Radera
 10. Snyggt! Brunlila kanske man kan säga?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det har så många dimensioner så varför inte brunlila också.

   Radera
 11. Väldigt fint! Färgen vet jag inte vad jag ska kalla, vinrött med dragningar åt brunt ser det i alla fall ut att vara. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vinrött, men helt klart drar det ju åt brunt.

   Radera
 12. This looks beautiful on you! I also purchased Siren right when this collection was introduced, but I have not tried it yet. It is definitely an interesting unique shade!

  SvaraRadera
 13. Det här var verkligen hur snyggt som helst! Jag älskar verkligen färgen, ser ut som ett unikt lack.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det känns annorlunda och absolut ensam i sin sort i min samling.

   Radera
 14. Hur snyggt som helst!!
  Gillar :)

  SvaraRadera
 15. I really like this, it's soooo special! :)

  SvaraRadera
 16. Fin färg. Alltid kul med indies!

  SvaraRadera
 17. I can't believe I've never seen this polish before!!! It's gorgeous!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. You need to check Mentality out. They are great polishes.

   Radera
 18. Ser spännande ut:) Inte riktigt som alla andra men ändå inte utstickande.

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!