fredag 15 februari 2013

Holofredag - Darling Diva Polish BJ

Kerstins holofredag gör åter sitt intåg och det ska bli så skönt med helg igen. Men först är det arbetsdag till som lättas upp av veckans viktigaste händelse. Fredagsfikat! På mitt jobb är det mer eller mindre skottpengar på den som har fredagsfikat om personen i fråga glömt bort att fixa något. I alla fall ser vi till att man inte gör om det ;)

I alla fall så tänker jag visa er ett lack som absolut inte tillhör de lacken som har en stark holoeffekt, men om man gillar skarpt rosa nästan neoniga saker är det här absolut något för dig.

Jag var ganska säker på att jag skulle gilla det här och det är ju en riktigt häftig färg, men det sa ändå inte riktigt klick.

Först la jag det över vitt och det blev inte bra alls. Jag gjorde så för att jag inte trodde det skulle vara opakt nog på egen hand. Det vita liksom dödade den holoeffekten som finns i lacket. På att igen och denna gången utan något vitt under. På egen hand krävdes det fyra lager för att få det opakt, men å andra sidan blev det så mycket bättre så här. Jag har ett lager av Seche över också. Torktiden får jag nog säga var helt ok. Formulan var riktigt bra precis som på dom andra Darling Diva lacken jag provat.

Nu blev jag ju ändå inte överförtjust, men jag har sett det här läggas över svart hos Neglelakkmani. Det ser riktigt snyggt ut så jag ska absolut prova detta.

Så här ser det ut med vitt under, inte alls lika häftig färg och ingen holo!


Kerstins holofriday once again is entering the scene and it will be so nice with a weekend again. But first, it's a working day. But the best working day of the week and why is that? Well at my work we have Friday coffee! That means that one person is responsible to fix cakes for the whole team. At my job, it's more or less a bounty on the person responsible if the person forgot to fix something. In all cases we will ensure that you don't do it again!

In all cases I will show you a polish that definitely do not belong to the ones with the strongest holoeffect, but if you like bright pink almost neon, this is definitely something for you.

I was pretty sure I'd like it and it's a really cool color, but it did not quite click.

First I put it over white and it was not good at all. I did so because I didn't think this would cover on it's own. The white sort of killed the holoeffect available in the polish. Started over and this without any white underneath. On its own, it took four layers to get it opaque, but on the other hand, it was so much better this way. I have a layer of Seche over too. Drying time, I like to say that it was pretty normal. The formula was really great just like the other Darling Diva polishes I've tried.

Now I was, after all, not so thrilled, but I have seen this applied over black at Neglelakkmani. It looks really cool so I will definitely try that instead.

The last picture is with the white underneath.

22 kommentarer :

 1. Jag tycker det är supersnyggt, just för att det är en härlig neonrosa. Kanske inte så mycket holoeffekt, men färgen är kanonfin. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Färgen är i och för sig fin, men inte riktig min stil kanske.

   Radera
 2. Pigg och glad rosa färg!!
  Synd att holot inte riktigt är där...

  SvaraRadera
 3. Inte den galnaste holoeffekten nej, men vansinnigt snyggt i alla fall!

  SvaraRadera
 4. Holoeffekten är ju inte fantastisk men det är väldigt snyggt ändå. En härlig färg.

  SvaraRadera
 5. Vilken skönhet! Jag var så otroligt nära att beställa det här lacket från Darling Diva här om dagen men det blev andra lack från andra märken istället. Nu ångrar jag mig. Så klart. För jag väljer aldrig rätt :(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, ja du, det är alltid lätt att vara efterklok.

   Radera
 6. Det är ju en helt okej rosa nyans men Carries hololack är inget jag lockas av. Eller jo, Space beetle är himla vacker och några av de andra med som inte har glitter i sig, men de med glitter, som denna, är jag inte så förtjust i av någon anledning.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alla kan ju inte gilla allt och det är ju en himla tur det.

   Radera
 7. I think it looks pretty cool, and must say that I'm looking forward to seeing it over black too :)

  SvaraRadera
 8. Tack :) Du får hänga på nästa torsdag :)
  Detta lack var ju super fint :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Emma, men jag har nog inga mer rosa lack att visa nu tror jag!

   Radera
 9. Vilken fin rosa nyans! Gör inget att det inte är så mkt holo då :)
  /Rebecka

  SvaraRadera
 10. Härlig rosa! Klär dig väldigt fint även om du inte trivdes så bra i det, speciellt på helhandsbilden.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, det är nog mer en mental inställning som gör att jag inte trivs i det tror jag.

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!