söndag 17 februari 2013

Nailart Sunday - Converse

Lelack valde Converse som veckans tema. Oj, tänkte jag hur i hela friden ska det här gå. I mitt stilla sinne insåg jag att jag varit alldeles för trött i veckan för att klara av att sitta och fixa små skosnören på frihand.

Nej, istället så tog jag till en enkel variant för att ändå passa in i temat på ett förträffligt sätt. Jag äger nämligen enbart ett par Converse och dom är jag omåttligt förtjust i. Mina fina skor är nämligen prickiga!

Vad göra, jo ta fram passande blått lack. Jag hittade Depend 204 i min samling som passar utmärkt till ändamålet och över detta la jag då vita prickar med hjälp av dottingtool och Barielle Enduring. Avslutade med en vit kant som då också får representera det vita fram på skon eller varför inte det vita som är runt om sulorna.Lelack chose Converse for this week's Nailart Sunday theme. Wow, I thought, how on earth is this going to go. In my own mind, I realized I was just too tired to be able to sit and fix small laces on my nails by hand.

No, instead I took a simple variant that still fit into the theme in an excellent manner. I have one pair of converse which I am very fond of. Best shoes I've ever had, And one of the reasons is of course that they are blue with dots on!

So I sat down to find a good blue color and Depend 204 was a good one for this. I have also used Barielle Enduring and a dotting tool to make the white dots. And finished with a white line on the tips to represent the white on the front of the shoe or the white on the side of it.

24 kommentarer :

 1. That's a cool take on the theme. It reminds me a bit of this ad:
  http://www.dr.dk/NR/rdonlyres/000a01cf/srxgoduqisoxsmeqsojucknthdrtyfmy/b096506fa058491d92f6351c3592c25a_jdag_wallpaper_1024x768.jpg

  SvaraRadera
 2. Det var ju smart att göra på det där sättet! Fint blev det. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, man får ju vara lite kreativ i tänkandet ibland :)

   Radera
 3. Det klart du har ett par prickiga Converse, jag blev inte alls förvånad faktiskt! :) Och din nail art blev jättefin, så mycket du! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Självklart har jag prickiga skor och dom är mina absolut bästa skor ever!

   Radera
 4. Åh, supersmart att göra så här. Dessutom blev det snyggt. Du får göra detta igen till sommaren om du vill matcha naglarna till skorna. ;) Det ger mig idéer själv, har endel skor med mönster på som jag borde göra något av. :)

  SvaraRadera
 5. Smart!!
  en manikyr jag verkligen kan tänka mig, men inser att vitt lack finns inte alls här....ajdå ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ett vitt lack är nästan nödvändigt i samlingen. Finns bra billiga.

   Radera
 6. Precis som Elin blev jag inte alls förvånad över att du valde en prickig utväg på veckans tema:) Inte heller över att du äger ett par prickiga skor.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inte blev min familj så förvånad när jag kom hem med tre prickiga blusar från Ullared heller.

   Radera
 7. Vilken utmärkt tolkning av temat!
  Prickar är så fint!

  SvaraRadera
 8. Jag som också älskar prickigt måste få säga att de där är nog de sötaste små converce jag har sett, och din manikyr var riktigt fin den också. ;)

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!