måndag 11 februari 2013

Blå Måndag - China Glaze Want my bawdy

Måndag igen. Jösses vad fort tiden går! Snart dags för sportlov för ungdomarna i huset (tyckte det var jullov nyss!).

Den här Mrs.Datas blåa måndagen har jag valt att visa ett lack som stått och väntat ett bra tag i min låda. Jag har helt enkelt inte alls känt mig manad att använda det, vilket visade sig vara väldigt synd för jag måste säga att det här är nog ett av favoriterna från Bohemian Luster Chrome kollektionen från China Glaze.

Want my bawdy är ett blålila mycket vackert metallic lack. Det är nog meningen att det ska vara duochromt och visst finns det en liten antydan till skiftningar, men den är inte stor. Det spelar mig mindre roll den här gången. Det här är sista lacket för mig att prova från kollektionen och vid det här läget så hade jag inte förväntat mig så mycket skiftningar. Kanske var det bra att jag väntade så pass länge, för nu måste jag säga att jag älskar det här lacket. Så himla fint och glansigt. Har burit det i helgen och känt mig väldigt fin.

Nackdelarna med det är att det är skirt. Är det något som gör att just blå/lila som ska vara duochroma blir skira? Jag hade ju samma problem med både Models Own Aqua Violet och Orly Royal Velvet. Det var inte svårt att måla med, men torktiden var faktiskt lite seg.

Tre lager har jag på och det hade inte varit helt fel med ett till faktiskt. Över det hela är det ett lager av Seche. Jag bjuder på lite blandade bilder från inomhus och utomhus idag.This Mrs.Datas blue Monday, I have chosen to show a polish that has stood and waited for a while in my drawer. I simply have not felt compelled to use it, which turned out to be a great pity because I must say that this is probably one of the favorites from the Bohemian Luster Chrome collection from China Glaze.

Want my bawdy is a very beautiful blue-purple metallic paint. It's probably supposed to be duochrome and yes there is a slight hint of shifts, but it is not evident. This time it makes less difference to me. This is the last polish that I try from the collection and by this time I had not expected so much changes. Maybe it was good that I waited so long, for now, I must say that I love this polish. So very nice and shiny. Have worn it this weekend and It felt great wearing it.

The disadvantages of this is that it is sheer. Is there some kind of ingredient in blue/purple polishes that are supposed to be duochrome that makes them sheer? I had the same problem with both Models Own Aqua Violet and Orly Royal Velvet. It was not difficult to paint with, but the drying time was actually a bit tough.

Three layers I have on and it would not have been wrong with a fourth one. Above it all is a layer of Seche. I offer some mixed pictures from indoors and outdoors today.

22 kommentarer :

 1. Smart drag att vänta med att prova. Idag är det ju jättesnyggt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ibland lönar det sig att vänta lite med att testa saker och ting.

   Radera
 2. Vackra bilder! Jag gillar också Want My Bawdy och väntar mig inte så stora skiftningar så blir man ju inte heller besviken. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, man har ju släppt förväntan på dom här och gillar dom för var dom är istället.

   Radera
 3. Oj, så fint. Jag har två otestade lack ur kollektionen men blir tvungen att köpa det här också. :)

  SvaraRadera
 4. This is my favorite blue polish of 2012!!!!!! I just love wearing it.. it's so glowy and beautiful!

  SvaraRadera
  Svar
  1. It's amazingly glowy. Much more than I expected.

   Radera
 5. Supersnyggt! Nästan självlysande blå färg ser det ut att vara.

  SvaraRadera
 6. Åh, vad fint! Detta bytte jag till mig i Lacka-Byt men har inte tagit mig för att testa det än, det får bli ändring på det nu :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det tycker jag absolut du ska ta och ändra på.

   Radera
 7. Färgen på WMB är ju jättefin! Jag gillar det här lacket, trots brist på färgskiftningar.

  SvaraRadera
 8. Jag vet inte vad det är, men det är något med det här lacket som inte får det att klicka hos mig. Tror det är burple-grejjen - det är för blått för att vara lila och för lila för att vara blått... Jag är som en treåring - färger ska vara en färg och mat ska vara uppdelat.. =)
  Men det ser ändå najs ut på dig, det är en färg som passar din hudton perfekt ju! Och alltid skönt när lacker överraskar i positiv riktning!

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!