torsdag 21 februari 2013

Go Dotts!

För ett tag sedan så visade jag er Essie Go Overboard och det här lacket bara ropade åt mig att det ville ha lite extra utsmyckning ;)

Och vad skulle då passa bättre än lite fina prickar? Jag har använt mig av Orly Au Champagne för att göra prickarna. Jag gillar resultatet som liksom växlar mellan vitt och silver nästan. Jag bestämde mig för att inte göra prickarna bara slumpvis utan istället bygga en pyramid av dom.

Allt gick faktiskt suveränt bra och jag var supernöjd med resultatet ända tills jag la på ett avslutande lager med The Shield över. Bubbel, bubbel, bubbel sa det helt plötsligt och massa små bubblor hade dykt upp i lacket. Precis som när jag målade med A-England Avalon. Alltså kan jag konstatera att det är The Shields som absolut behöver tunnas.

Nu tänker jag strunta i detta och visa er manikyren ändå, för jag gillar färgerna ihop och hur mönstret blev.

A while ago I showed you Essie Go Overboard and that polish just called out to me that it wanted to have a little extra embellishment;)

And what would be better than some nice spots? I've used Orly Au Champagne to make the dots. I like the result. And I also like that it looks like the dots are switching between white and silver almost. I decided not to do the dots just randomly but instead build a pyramid of them.

Everything actually went extremely well and I was super happy with the results until I put on a final layer with The Shield over. Bubble, bubble, bubble it suddenly said and a mass of small bubbles had appeared in  the polish. Just as it did when I used The Shield over A-England Avalon. So, I definitly need to put som thinner in that topcoat.

Now I intend to ignore this and show you the manicure anyway, because I like the colors together and how the pattern turned out.

11 kommentarer :

 1. Såå snyggt det är, gillar hur du gjorde prickarna! :-)

  SvaraRadera
 2. Snyggt att prickarna är i en pyramid, men trist på bubblorna även om jag inte tyckte det syntes så jättemycket på bilderna. Hade nog inte tänkt på det om du inte sagt nått. :)

  SvaraRadera
 3. Jag avskyr när det blir bubbligt, speciellt om man har bråttom iväg och inte hinner lacka om. Men manikyren blev ju riktigt snygg i alla fall, trots bubblor. Gillade pyramid-idéen.

  SvaraRadera
 4. I actually didn't notice the bubbles before you mentioned it :) It's super nice, I love the dotty pattern.

  SvaraRadera
  Svar
  1. To bad I couldn't keep quite about those bubbles then...

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!