onsdag 21 februari 2018

Nail Challenge Collaborative presents: Love #4

Det blev visst mycket nail art med kärlekstema denna månaden. Idag blir det fjärde som jag gör för Nail Challenge Collaborative, men den är också till ett tema som Daily Nail Challenge kör på Instagram.

Själv är jag glad över att det blivit mycket nail art både i Januari och Februari jag är verkligen inne i en period när stamping och nail art är riktigt roligt.

Till den här har jag Depend O2 538 & 539 som bas och mönstren jag stämplat med kommer från Curali 012 och CjS  V-01. Färgerna jag stämplat med är bägge från MoYou London och heter Party Pink & Mulled Wine.

Jag är väldigt nöjd med hur läpparna blev med layer stämplingen och tycker för övrigt att det blev en lagom gullig manikyr.

There has certainly been a lot of nail art with love theme this month. Today I have the fourth and last for the Nail Challenge Collaborative bit this is also for the Daily Nail Challenge that runs on Instagram.

I feel very satisfied with the fact that it has been more nail art these last months. I'm really in a period when stamping and nail art is fun and makes me happy.

As a base for this I have the Depend O2 538 & 539 and the patterns I've used comes from Curali 012 and CjS V-01. The colors I stamped with are both from MoYou London and is  called Party Pink & Mulled Wine.

I am very pleased with how the lips turned out with the layer stamping and think that it became a pretty cute manicure.

4 kommentarer :

  1. Det blev superfint verkligen, särskilt läpparna! Jag har haft lite mindre energi för nail art på sistone men det är nog mest för att jag har varit trött och haft dåligt med tid, ska försöka komma på banan igen för jag älskar också nail art!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det där med energin går upp och ner. Just nu är jag inte heller så nail art sugen faktiskt.

      Radera

Please leave a comment it means a lot to me!