fredag 16 februari 2018

OPI - Made It To The Seventh Hill

Pressutskick

Alltså jag är inget vidare på att ta hand om blommor egentligen, men jag älskar att ha växter i mitt hus. Köpte en jättefin Azalea när julen skulle slängas ut och jag tycker jag har skött den superbra, men den har tvärdött! Alltså finns det ju inget annat att göra än att åka till Blomsterlandet och köpa "lite" nytt. Kom hem med fyra nya växter och en bukett tulpaner. Så idag ska här städas och fixas så mina växter får det fint omkring sig.

Det första lacket ut från OPIs Lisbon kollektion för mig är Made It To The Seventh Hill. Jag brukar ofta börja antingen med de lack som jag gillar allra bäst eller de som inte tilltalar mig så mycket. Just det är kände jag att jag inte hade så värst mycket känslor för när jag såg det i flaskan. Men som ni vet så kan man ju ha väldigt fel angående de känslorna.

Färgen på det här är lite svår att beskriva tycker jag. Typ metalliskt svag roseguld eller något sånt där. Det är som sagt metallic så penseldragen kommer att synas vilket betyder att man ska vara lite petig när man målar så det blir raka fina drag. Dock tycker jag att det syns mycket mer på bild än i verkligligheten.

Det här kändes skirt, men faktiskt så täcker det på två lager. På bilderna har jag topplack över.

Jag trodde inte alls att jag skulle gilla den här färgen, men tvärtom så tycker jag den är riktigt trivsam och kan mycket väl tänka mig att använda den igen.

Press Sample

I will now confess to not being very good on taking care of flowers, but I love to have plants in my house. I bought a very nice Azalea when I cleaned out Christmas and I think I've been taking care of the best way, but it's dead, totally dead! So there is nothing more to do than go to the flowershop and buy some new. I came home with four new plants and a bouquet of tulips. So today I have to clean the house to make sure it fits my new flowers. 

The first polish from OPI's Lisbon collection for me is Made It To The Seventh Hill. I often start either with the polishes that I like the best or those who don't appeal that much to me. This polish didn't exactly speak to me when looking at the bottle. But as you know, those feelings could be very wrong.

The color of this is a bit difficult to describe, I think. Kind of metallic weak rose gold or something like that. It's as I said metallic so the brushstroke will show, which means that should be a little picky when you paint so you do nice straight moves. However, I think those strokes shows much more in the picture than in reality.

This felt sheer, but in fact it covers in two layers. In the pictures I have topcoat over.

I didn't think I'd like this color, but on the contrary, I think it's really nice and I could very well se myself use it again.


5 kommentarer :

 1. Jag tycker att färgen är ganska snygg faktiskt. Har fått med mig hela kollektionen hem från Ann Sofi så jag ska snart dra igång med testandet:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är ju lite förvånad över att jag faktiskt också gillade det här.

   Radera
 2. Det där är en av mina förhandsfavoriter, men så är jag löjligt svag för roséguld också. :D

  SvaraRadera
 3. I don't usually like frosty finish polishes. This one is definitely nice, but nothing something I would buy for myself. It looks great on your skintone!

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!