onsdag 14 februari 2018

CND Vinylux - Uncovered

Pressutskick

En riktigt glad och trevlig Alla Hjärtans Dag önskar jag er allihopa! Jag och min man firar.. håll i er nu 31 år tillsammans idag. Helt galet faktiskt. Nu är ju jag gift med en av världens mest oromantiska män så det lär inte bli så värst mycket firande, men det gör inget för snällare människa finns inte och att vi hållit ihop så länge säger väl något.

Jag vet att jag skriver det här varje år, men jag kan inte låta bli i år heller. Det är ju jättefint att fira kärleken eller vänskapen, men behöver vi verkligen en särskild dag till det? Är det inte roligare att spontanfira lite året runt liksom. Nåväl, våra blomsterbutiker gillar den här dagen i alla fall.

Men jag gillar att göra gulliga manikyrer med hjärtan och idag tänker jag först visa ett fint skirt lack från CND Vinylux Nude The Collection som heter Uncovered. Det här är ett svagt rosa färgat lack som man kan välja lite hur pass täckande man vill ha. Jag hade ju redan bestämt mig för att göra lite nail art över så jag har tre lager. För mig blev det första ganska strimmigt, men om man tar flödigt med lack går det att få det vackert redan på första och då blir det mer som en liten accent till sin egen nagelfärg. Om man som jag har tre lager får man en söt rosa neutral färg. Jag har topplack över.

Det här är faktiskt en färg som jag absolut kunde tänka mig att använda om jag behövde ha neutrala naglar på jobbet eller så. Riktigt fin, men som ni redan förstått har jag ju lagt en nail art över. Jag har använt mig av mönster från Lina All About Love 01 och Cjs v04. Stämplade gjorde jag med China Glaze Emotion, Hit The Bottle Drop Red Gorgeous & My Suitor Wears Pewtor.

Jag tycker det här blev en manikyr som passar perfekt idag och den får både representera Nail Challenge Collaborative och diverse utmaningar som jag deltar i på Instagram.

Press Sample

A really happy and enjoyable Valentine's Day to you all! Me and my husband are celebrating .. 31 years together. Can you believe that? Absolutely crazy indeed. I'm married to one of the world's most unromantic men, so it's not going to be much celebration, but it doesn't matter because he is such a sweet person and the fact that we've been together for so long does say something.

I know I'm writing this every year, but I can't help doing it again. It's great to celebrate love or friendship, but do we really need a special day for it? Is it not more fun to spontaniously celebrate a little now and then during the year instead. Well, our flower shops like this day anyway.

But I like to make cute manicures with hearts and today I'm thinking of first showing a nice delicate polish from the CND Vinylux Nude The Collection called Uncovered. This is a light pink that you can choose a little bit of how much coverage you want. I had already decided to do some nail art so I have three layers. For me the first became quite streaky, but if you take a little thicker layer on that first it becomes really pretty that way too. That way it works more like a accent to your own nail I have three layers, that way you get a cute pink neutral color. I have topcoat over.

This is actually a color I could see myself using if I needed neutral nails at work or so. Really nice, but as you already understood I have put a nail art over. I have used patterns from Lina All About Love 01 and Cjs v04. I stamped with China Glaze Emotion, Hit The Bottle Drop Red Gorgeous & My Suitor Wears Pewtor.

I think this became a manicure that fits perfectly today and it will both represent the Nail Challenge Collaborative and various challenges I'm participating in on Instagram.

8 kommentarer :

 1. I love clean and creamy polishes like that. You did such a cute heart design.

  SvaraRadera
 2. Snyggt och fräscht och vilken härlig nail art! Alltså jag håller verkligen med dig att vi inte behöver en speciell dag för kärlek och vänskap men jag har heller inget emot om folk vill göra det lite extra festligt mitt i februari men jag tycker det känns fånigt när alla hjärtans dag handlar om att konsumera. Min man lagade en jättegod middag och det var jag väldigt nöjd med! Grattis till ert långa äktenskap Helena, så härligt!

  SvaraRadera
 3. I absolutely love it with the nail art! ^_^

  SvaraRadera
 4. Jättesöt manikyr! Har ni årsdag precis idag? Enkelt att hålla koll på i så fall ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Japp, perfekt dag! Enkel att hålla reda på :)

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!