tisdag 13 februari 2018

CND Spa Gardenia Woods Scrub & Lotion

Pressutskick

Igår fick jag besked på att jag kommit in på engelska kursen jag sökte. Jag är så gammal att jag bara gick 2-årigt gymnasium och behöver läsa upp det där tredje året för att kunna söka en utbildning till Medicinsk Sekreterare som jag funderar på. Härligt att få hitta på något i några veckor i alla fall. 

Dagens inlägg blir ett lite annorlunda mot vad jag brukar bjuda på, riktigt kul måste jag säga. Nu handlar det ju ändå om hand och nagelvård, men det är sällan jag recenserar produkter som man använder dagligen för att hålla händer och naglar fina. Borde skärpa mig lite där. 

För några veckor sedan dök det upp ett paket med lite av CND:s spa produkter som jag blev väldigt glad över att få prova. Dels innehöll paketet Solar Oil som är den nageloljan som jag använt dagligen ett litet tag redan innan jag fick detta, en mycket bra produkt. En Cuticle Eraser som jag inte testat än, så den kanske det kommer en recension på senare. 

Men det som också skickades med och som jag ska skriva lite om idag är deras Scrub och Lotion. Jag har nu som sagt testat dessa produkter i några veckor och är mycket nöjd. Jag ska tillägga att jag har väldigt torra händer på vintern. Handkrämen är lagom tjock i konsistensen och går snabbt och enkelt in i huden. Jag tycker att den håller händerna mjuka och fina länge, en av de bättre jag testat. Däremot är jag inte helt kompis med doften på den här. Den luktar av Gardenia och jag är inte så värst blommig av mig och tycker att den kanske blir lite skarp, men inte så att det blir jobbigt. 

Men den produkten som jag verkligen blev nöjd med var scrubben. Enkel att använda och den rensade verkligen bort gammal torr hud på ett bra sätt utan att man blev helt uttorkad och håller huden fin länge. 

Jag kan verkligen rekommendera de här produkterna och är du nyfiken på att prova så kan man köpa på de salonger som använder CND eller från diverse nätbutiker. 

Press Samples

Yesterday I was notified that I was accepted to an English course I wanted to take. In Sweden you now go 3 years to what we call gymnasium, but I am so old that I only went  2-years and need to read that third year to be able to apply for an education to become Medical Secretary that I'm considering. It will be nice to have something to do for a while. Lovely to find something for a few weeks anyway.

Today's posts are a bit different from what I usually write. Well, it's still about hand and nail care, but I rarely review products that are used daily to keep hands and nails in good shape. Should sharpen me a little bit there I think.

A few weeks ago, I recieved a package with some of CND's spa products that I was very eager to try. In the box was Solar Oil, the nail oil that I used daily for a little while even before I got this, a very good product. A Cuticle Eraser I haven't tested yet, so maybe it will be a review later.

But what was also sent and which I'm going to write a little about today is their Scrub and Lotion. I have now tested these products for a few weeks and am very satisfied. I will add that I have very dry hands in the winter. The hand cream has a great formula, not to thick and not to runny and goes quickly and easily into the skin. I think it keeps your hands soft and nice for a prett long time, one of the better I tested I think. The only thing I wasn't really pleased with is the smell. I'm not that fond of flowery smells and this has a gardenia scent that to me is a little to much. But not so much that it is a problem. 

But the product I was really pleased with was the scrub. Easy to use and it really cleaned of old dry skin in a good way without completely dehydrate you and I think it lasted for a long time too. 

I really recommend these products and if you are curious to try you will be able to find these products at nail saloons that uses CND and on various online stores.
4 kommentarer :

 1. One of my favorite hand creams is from CND. I loved how creamy and moisturizing it was without being greasy. I am almost allergic to the gardenia scent so I wouldn't try this one.

  SvaraRadera
  Svar
  1. No this would not be good for you, but maybe the one with the citrus scent.

   Radera
 2. Intressant! Jag är också dålig på att skriva om hand- och nagelvårdande produkter tyvärr...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Undrar varför man inte kommer sig för att göra sånt här oftare?

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!