onsdag 28 februari 2018

Bear!

Igår var jag och gjorde gastroskopi, inte en favoritundersökning kan jag lova. Tyvärr eller skönt nog beroende på hur man ser det så kunde inte läkaren se några större problem med varken matstrupe eller magsäck så jag har fortfarande inte några svar på varför jag går och mår illa hela tiden. De tog lite prover som jag får svar på om några veckor. Vi får väl helt enkelt leta vidare efter anledningar.

I min engelska kurs ska jag nu börja läsa en novell och göra en bokanalys, något jag inte kan påminna mig om att jag gjort tidigare. Boken jag valde blev Peter Pan och det ska bli kul att läsa den, men något svårt då jag inte läst så mycket på engelska. Kursen är bra och jag är så glad över att ha något att göra som känns meningsfullt på dagarna även om det betyder att jag inte hinner måla naglarna så ofta ;)

Dagens manikyr blir en liten uppfräschning av gårdagens OPI It's A Piazza Cake. Idag är det nämligen tema Björnar hos Glam Nails Challenge på Instagram och jag hann eller rättare sagt orkade verkligen inte måla om igår så istället lyckades jag hitta det perfekta mönstret för temat på Über Chic 6-03 som jag stämplade dit med Hit The Bottle As Black As Night. Klart gulligt om ni frågar mig.

Yesterday I was doing gastroscopy, not a favorite exam I can promise. Unfortunately, or maybe I should say fortunatly, depending on how you see it, the doctor could not see any major problems with either esophagus or stomach so I still have no answers as to why I'm feeling nauseous all the time. They took some samples that I will get the results from in a few weeks. We just have to keep looking for the reason for this. 

In my English course, I am going to start reading a novel and doing a book analysis, something I can't remember ever doing before. The book I chose was Peter Pan and it will be fun to read it, but maybe a bit difficult since I don't read so much in English other than blogs. The course is good and I'm so happy to have something that feels meaningful to do during the weeks, even if it means I can't paint my nails so often;)

Today's manicure is just a little bit of make over of yesterday's OPI It's A Piazza Cake. On Instagram there is a Bear theme at Glam Nails Challenge and I didn't have time or actually I was too tired to redo the whole manicure so instead I managed to find the perfect pattern for the theme at Über Chic 6-03 as I stamped with Hit The Bottle As Black As Night. Definitly cute if you ask me.


11 kommentarer :

 1. Very cute little bear and I like the base shade too. Hope you feel better soon!

  SvaraRadera
 2. Men naaaww, jättegulligt verkligen! Åh fy, det är en undersökning jag skulle fasa för. Hoppas att det gick efter omständigheterna bra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det gick faktiskt riktigt bra, men kul är det inte!

   Radera
 3. Skönt att resultatet var bra. Hoppas dock att de andra proverna kan ge svar på varför du mår illa.
  Jag gillar manikyren jättemycket <3

  SvaraRadera
 4. This is so cute! I love the little bear. OMG - i remember book reports. I loved doing them (I loved school work though - obviously I'm sick haha). I can't wait to hear how the book reading goes.

  SvaraRadera
  Svar
  1. I have now read the book and I liked it and the analyzis has been sent to my teacher so I hope she will give it thumbs up.

   Radera
 5. Aww, this is so sweet! Love it!

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!