tisdag 27 februari 2018

OPI - It's A Piazza Cake

När ens barn fyller 20 år får han givetvis välja vilket lack som ska sitta på mammas naglar den stora dagen. Han dök ner i min otestade låda och kom upp med OPIs It's A Piazza Cake. Mer om lacket strax. Vi hade en jättemysig kväll på en av stadens restauranger, men jag tror att sonen nästan mer ser fram emot denna dagen när bokrean börjar. Det är ju liksom höjdpunkten på året.

It's A Piazza Cake är ett lack som jag ville ha efter att ha sett flera av mina favoriter på You Tube ha med det bland sina favoriter och jag hittade det i en försäljningsgrupp på Facebook till ett mycket vettigt pris. Färgen på det här kan väl kanske beskrivas som fudge brun eller bränd orange. En helt klart udda färg. Det är ett krämlack som är mycket bra att jobba med. Två lager och topplack är vad ni ser på bilderna.

Som sagt udda färg, men jag gillar den verkligen. Om jag bara sett den här flaskan i en affär hade jag nog inte köpt den, men efter att ha sett en massa swatcher och hört lovord så är jag väldigt glad att ha den i min ägo.

When one's child turns 20 years old, he should of course get the privilige to choose which polish his mother should wear on this big day. He dived down into my untested box and came up with OPI's It's A Piazza Cake. You will get to know more about the polish very soon. We had a great night at one of the city's restaurants, but I think he almost looks forward more to today when the great book sale begins in our country. This is a annual event and a party for book lovers. It's like the highlight of the year for many people.

It's A Piazza Cake is a polish that I wanted to have after seeing several of my favorites on You Tube  have it among their favorites and I found it in a Facebook sales group at a very reasonable price. The color of this may well be described as fudge brown or burnt orange. A pretty odd color. It's a cream polish that is very good to work with. Two layers and topcoat are what you see in the pictures.

As said odd color, but I really like it. If I had only seen this in the bottle in a store I would probably not have bought it, but after seeing a lot of swatches and heard praises, I'm very happy to have it in my possession.

6 kommentarer :

  1. Nja, lite för bränd ton för min smak. Väldigt roligt att din son uppvisar ett sånt engagemang för dina naglar måste jag säga! Jag ska också på bokrea idag, tänkte hugga några kokböcker. När jag var liten var bokrean en stor händelse men jag upplever att det är lite annorlunda nu med all billig näthandel, e-böcker etc. Dessutom så lånar jag rätt mkt på bibblan, enda gången jag handlar skönlitterärt så är det i regel väldigt nya böcker och där är ju inte bokrean så aktuell.

    SvaraRadera
  2. Inte min typ av färg alls men den är ju helt klart unik. Jag gillar att din son är så engagerad i ditt bloggande och dina nagellack! :)

    SvaraRadera
  3. This was a favorite of mine from the Venice collection. It's beautiful and creamy.

    SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!