söndag 8 januari 2017

Turtle Tootsie Polishes - Alex P. Keaton

Jag måste erkänna att jag aldrig följde Fem i Familjen med Michael J Fox, men det betyder ju inte att jag inte kan gilla ett lack som är uppkallat efter hans rollfigur ändå.

Alex P. Keaton är ett grått lack med svag holoeffekt och microglitter. Riktigt trevligt att jobba med, men något skirt så tre lager behövdes. Torktiden var dock riktigt bra. På bilderna har jag topplack på.

Häromdagen när jag hade det royalblå lacket skrev jag att det var en färg som jag trivs väldigt bra i och detsamma gäller för den här typen av gråa lack. Det är inte världens mest upphetsande färg, men jag tycker den är trevlig och lagom diskret om man kanske vill ha något på naglarna, men ändå inte sticka ut alltför mycket. Jag gillar det blåa skimret väldigt mycket.

I must admit that I never followed Family Ties with Michael J. Fox, but that does not mean I that I wouldn't like a polish that is named after his character in that show.

Alex P. Keaton is a gray polish with a weak holoeffect and micro glitter. Really nice to work with, but a bit sheer so I needed three layers for coverage. The drying time was really good. In the pictures I have topcoat on.

The other day when I had the royalblue polish I wrote that it was a color that I really enjoy wearing and the same goes for this kind of gray hue. It's not the world's most exciting color, but I think it's nice and discreet enough to wear if you want something on the nails but still doesn't want to stand out too much. I like the blue shimmer in it really much. 
 

9 kommentarer :

 1. Det här gillar jag, väldigt snyggt - sobert!

  SvaraRadera
 2. Snyggt! Jag gillar grå så <3 på den.
  Fast med tanke på hur penninggalen Alex Keaton var så hade kanske ett dollargrönt lack varit mer träffande, vad vet jag. Tittade bara sporadiskt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Just det! Han var ju helt galen i pengar, nu minns jag också, så ja dollargrön kanske hade passat bättre :)

   Radera
 3. Har börjat gilla gråa nyanser, detta var hur snyggt som helst!

  SvaraRadera
 4. Jag vet att jag sett en hel del Fem i familjen, men jag kommer inte ihåg särskilt mycket, det var aldrig någon favorit. Lacket ser trevligt ut, även om det inte lockar jättemycket.

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!