torsdag 12 januari 2017

Depend O2 - 502 & 510

Pressutskick

Är ni redo för lite vårlack? Ute har det äntligen kommit lite vinter här där jag bor, men det betyder ju inte att jag inte gillar att börja förbereda naglarna för våren. På mitt Instagram visade jag för ett tag sedan Depends nya vårkollektioner och nu är det också dags att visa några av lacken på naglarna.

Jag bestämde mig för att göra en mycket enkel nail art av två av lacken från Depend O2:s vårkollektion som heter Game, Set, Match. En kollektion med ganska många klassiska vårfärger i mitt tycke. De jag visar idag är två olika nyanser av lila. Vi har den mörkare med lite röd ton i som heter 502 och den mer lavendelfärgade som har nummer 510. Bägge var bra att jobba med och täcker på två lager. På bilderna har jag topplack över.

Bägge de här färgerna är sådana som jag gillar riktigt mycket. På vårkanten dras jag ofta till de ljusare lila som är mer åt syren eller lavendel och jag tycker att 510 absolut är en av de färgerna. Lila är ju en färg som jag tycker mycket om och 502 som är något mörkare är en sådan som jag tycker passar året om. Jag ger absolut tummen upp till de två första jag testat ur den här kollektionen som för övrigt bör finnas i butik någon gång under denna veckan.

Press Sample

Are you ready for some springpolishes? Where I live the winter has finally come with some snow, but that does not mean that I don't want to start preparing the nails for spring. On my Instagram I showed a photo of Depends new spring collections a while ago and now it's also time to show some of the polishes on the nails.

I decided to do a very simple nail art with two of the polishes from Depend O2's spring collection called Game, Set, Match. A collection with quite a few classic spring colors in my opinion. The ones I show today is two shades of purple. We have the darker with a little red tint in called 502 and the more lavender which has number 510. Both were great to work with and covers in two layers. In the pictures I have topcoat on.

Both these colors are ones that I really like a lot. In early spring I'm often drawn to the lighter purple shades like lilac or lavender and I think that 510 is certainly one of those colors. Purple is one of my favorite colors and 502 that are slightly darker is such a polish that I think fits the whole year round. I absolutely give my thumbs up to the first two that I tested from this collection which, incidentally, should be in stores sometime during this week.
 

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Please leave a comment it means a lot to me!