fredag 6 januari 2017

El Corazón - 423/271

Strålande vackert ute, men kallt, väldigt kallt! Jag hade tänkt att vänta med att städa ut julen tills efter helgen, men julgranen verkar tycka att jag hade fel för det fullkomligt rasar barr. 

Men nu till dagens lack som är ett mycket fint royalblått krämlack från El Corazón. Jag tror faktiskt det här var lacket som jag fick på julafton i min adventskalender, inte den som var nu utan året innan. Riktigt bra att jobba med och jag tror att man egentligen kan få det att täcka på ett lager, men jag har en ful lagning på en av naglarna som gör att det kräver lite mer färg för att täcka över den. Torktiden var bra och jag har topplack över på bilderna. 

Det här är helt klart en färg som tilltalar mig väldigt mycket. En som jag trivs bra i alldeles på egen hand och en som också är ganska enkel att använda som bas till olika nail arts. Faktum är att det här är min första manikyr på det nya året och jag tycker att jag började bra. 

It's beautiful outside, but cold, very cold! I was going to wait to clean out Christmas until after the weekend, but our Christmas tree seems to have other plans it kind of moves out by itself!

But now to today's polish a very fine royal blue creme polish from El Corazón. I actually think this was the polish that I got on Christmas Eve in my adventcalendar, not the one who was now but the year before. Really great to work with and I really think that you can get it to cover in one layer, but I have a nasty cut on nail that I had to repair and to cover that I needed two layers. The drying time was good and I have topcoat over in the photos.

This is clearly a color that appeals very much to me. One that I thrive in all by itself and one which is also quite easy to use as a base for various nail arts. In fact, this is my first manicure in the new year and I think I started well.


8 kommentarer :

 1. That is a great blue colour! :)

  SvaraRadera
 2. This is very nice! I love a good deep blue polish. :)

  SvaraRadera
 3. What a gorgeous shade of blue! You can't go wrong with a classic shade like this!

  SvaraRadera
 4. Such a beautiful color! I love blues like this so much! I hope the cut heals fast.

  SvaraRadera
 5. This is such a great blue. I've only really seen swatches of one other polish from this brand and it was nice, but didn't impress me as much as this one did!

  SvaraRadera
  Svar
  1. You should really try El Corazón they have great polishes.

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!