lördag 14 januari 2017

Reader's Choice - Glisten & Glow Mrs.Peacock In The Billiard Room

Men se där, jag hann fixa till ett inlägg till veckans läsarnas val innan vi styrde kosan mot Linköping.

Lacket som ni valde åt mig blev mitt första lack från Glisten & Glow jag skriver första lack eftersom jag ett bra tag nu använt deras topplack HK Girl som mitt favorittopplack, men jag har inte provat något annat tidigare. Det här är i alla fall ett lack som var med i Holo Hookup boxen som hade Cluedo tema. Det hörs nästan på namnet Mrs.Peacock In The Billiard Room.

Det här är ett blått holo på gränsen till teal. Mitt första möte med Glisten & Glow var ett trevligt ett. Två lager har jag och så lite HK Girl topplack på det. Torktiden var snabb.

Jag tycker verkligen mycket om det här, men jag blev inte kär och galen. Det känns inte superunikt, men som vi redan vet betyder ju inte det att det inte är vackert. Däremot tror jag minsann att jag börjar bli lite kräsen av mig.

Vi kör lite mainstream nästa vecka, så det blir tre olika OPI lack som ni får rösta på.

I found some time to make a scheduled post before we took our car and headed for Linköping.

The polish that you chose for me was my first polish from Glisten & Glow I write first polish because I have used their topcoat HK Girl as my number one topcoat for a while, but I have not tried anything else from the brand. This is anyway a polish that was part of the Holo Hookup box that had a Cluedo theme. I think you could guess that by the name Mrs.Peacock In The Billiard Room.

This is a blue holo on the border of teal. My first encounter with Glisten & Glow was a nice one. Two layers is what I have on and of course some HK Girl topcoat over. The drying time was fast.

I really think this is a beautiful polish, but I didn't fall madly in love whit it. It's not super unique, but we already know it doesn't mean that it is not beautiful. However, I believe indeed that I am getting a bit picky when it comes to holos.

Let's have some mainstream polish for next weeks poll. You'll get three different OPI:s to vote on. 

4 kommentarer :

Please leave a comment it means a lot to me!