tisdag 3 januari 2017

My top polishes 2016 part 2

Då är det dags för lista nummer två med favoriter från olika finishar. Men först gör jag som vanligt och bjuder på lite statistik.

När jag skrev förra årets lista hade jag den 28/12 2015 718 lack i min samling. Då hade jag minskat inköpen från 2014 ganska rejält. Jag vet att jag minskat inköpen rätt en hel del under 2016, men jag har samtidigt fått en hel del pressutskick och lacken från min älskade födelsedagsgrupp och adventskalender fyller på en del, så låt oss ta en titt på hur statistiken ser ut nu. Idag är det den 3/1 2017 och i min helt uppdaterade lista finns 856 lack, dock är det här en sanning med modifikation då alla presslacken inte är med här. Bara de som faktiskt visats. Jag har under året sålt av en del lack också så den här siffran betyder att jag under 2016 ökat min samling med 138 lack vilket betyder 11,5 lack per månad. 2015 var siffran 7,75. Jag trodde nog faktiskt att siffran skulle vara lägre, men jag ser det som så här: Lack gör mig lycklig och alltså är varenda ett en investering i glädje.

Jag ska fortsätta att försöka dra ner på inköpen dock, min inkomst är typ 0 just nu och jag har ju faktiskt ett och annat att använda redan ;)

Men nu till dagens lista.

So it's time for list number two with my favorites from various finishes. But first, I will as usual bring you some statistics.

When I wrote last year's list I had 718 polishes in my collection the 28th of December 2015. I had reduced my purchases from 2014 quite significantly. I know that my purchases have gone done a lot in 2016, but I have also received a lot of press samples and polishes from my beloved's birthday Group and from the Adventcalendar that makes up for that. So let's take a look at how the statistics looks now. Today is the 3d of January 2017 and my fully updated list says 856 polishes, however, this is a truth with modification because all of the press samples is not included here. Only those who actually been written about. During the year I sold off  pretty many polishes too so this figure means I in 2016 increased my collection with 138 polishes which means 11.5 polishes per month. In 2015 the figure was 7.75. I actually thought that the figure would be lower, but I see it like this: Polishes makes me happy and so is every one an investment in joy.

I'll continue to try and cut down on purchases since my income is kind of zero right now and to be honest I think I have one or two polishes that I can use already ;)

But now to the current list.

Creme


OPI We the Female

Duo/Multichrome


Orly Royal Velvet

Flakie


Smitten Polish Aer Opal V2

Foil/Metallic


Turtle Tootsie Polishes Smashed Pumpkins

Glitter


Depend O2 5031 Secret Santa

Jelly


Picture Polish Cosmos

Holographic


Superficially Colorful Lacquer Ghouls Night Out

Neon


China Glaze Purple Panic

Glassfleck/Shimmer


Shaka Disco Violet

2 kommentarer :

  1. Så många fina! Ghouls Night Out är galet snygg!

    SvaraRadera
  2. Åh så många vackra lack här! Jag har endast sandlacket och Purple Panic men jag skulle gärna vilja ha flera från din lista:)

    SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!