fredag 20 januari 2017

Lilypad Lacquer - Peace of Me

Härligt med fredag! Jag har klarat av första skolveckan i och för sig gick vi bara halva dagar denna veckan, men det känns riktigt bra.

Idag tänker jag visa något av det snyggaste jag haft på naglarna faktiskt. Lilypad Lacquer Peace of Me, ett lack jag fick i min adventskalender. Det här är ett knallblått holo som är helt underbart att måla med. Täcker på två lager och eftersom det är holo så torkar det fort. I alla fall så upplever jag att dom oftast är snabba. På bilderna har jag topplack på.

Alltså, det här är så himla fint. Det är länge sedan jag satte på ett lack och bara smälte på en gång, men det gjorde jag den här gången. Dessutom frågade en av de andra deltagarna på kursen idag vad jag hade haft på naglarna igår för hon ville ha ett sånt lack också. Det här kan faktiskt bli svårt att slå.

So nice it's already Friday! I've managed to get my self through the first school week. Only with halfdays maybe I should say but it feels really good.

Today I will show some of the most beautiful polishes I've had on the nails actually. Lilypad Lacquer Peace of Me, a polish I got in my Advent calendar. This is a bright blue holo that is wonderful to paint with. It covers in two layers and because it's holo it also dries quickly. That is the way I feel anyway, that holos drie fast that is. In the pictures I have topcoat on.

So, this is so very very nice. It's a long time since I put on a polish and just melted away, but I did that with this one. Furthermore one of the other participants on my course asked me today what I had on my nails yesterday because she wanted to get a bottle too. This can actually be hard to beat.
 

4 kommentarer :

  1. Wow! Det här var riktigt fint! Passar dessutom väldigt bra på dina lite kortare naglar tycker jag :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag fullkomligt älskar det här lacket och blir sugen på att plocka fram det igen när jag ser bilderna.

      Radera

Please leave a comment it means a lot to me!