fredag 27 januari 2017

CND Vinylux - Ecstasy

pressutskick

Fredag och jag slutade tidigt, inte dumt alls!

Idag blir det knallrosa här på bloggen. Är väl inte så dumt att börja ledigheten med riktigt färgglatt.

Ecstasy från CND Vinylux är tänkt att användas utan baslack, men det glömde jag när jag målade så första lagret var faktiskt lite knepigt. Men det kan också bero på att det är en jellykänsla i det här lacket och jag har svårt att komma överens med dem. Det som hände var att det lätt blev kala fläckar om man försökte rätta till något. Jag är dock rätt övertygad om att det hade med baslacket att göra. I vilket fall som helst så rättade det till sig redan på andra lagret och jag kände mig nöjd med två. Torktiden var bra och jag har som vanligt topplack över.

Jag är rätt säker på att jag sett något liknande det här lacket med den knalliga färgen och ett starkt blått skimmer, men jag kan inte för mitt liv komma på vilket lack det kan vara. I vilket fall som helst så tycker jag att det här är ett riktigt fint vårlack. Det är kul med skimmerlack där skimret faktiskt syns så tydligt som det gör i det här. Färgglatt är väl en rätt bra beskrivning för att summera.

Det här lacket ingår i nya New Wave kollektionen som släpps under Januari månad.

press sample

Friday and I got home from school early, not bad at all!

Today I have a hot pink for you. Let's start the weekend with something really bright. 

Ecstasy from CND Vinylux is meant to be used without base coat, but I forgot that when I painted with it so that first layer was actually a little tricky. But it may also be because this has a jelly feeling to it and I find it difficult to get along with that. What happened was that it easily became bald spots if I tried to correct something. However, I am quite convinced that it had to do with the base coat. In any case it got smooth and nice on the second layer and I felt satisfied with two. The drying time was good and I have, as usual topcoat over.

I'm pretty sure I've seen something very similar to this polish the bright pink color and a strong blue shimmer, but I can't remember what polish that is no matter how hard I try. In any case, I think this is a really nice springpolish. It's fun with shimmer polishes where the shimmer is actually very visable as it is in this. Colourful well I guess that's a pretty good description to sum it up.

This polish is a part of the New Wave collection that will be released during January.  

3 kommentarer :

Please leave a comment it means a lot to me!