onsdag 18 januari 2017

El Corazón - 893

Dags för Karins gröna onsdag igen och jag bidrar med ett skogsgrönt krämlack från El Corazón.

Det här lacket var riktigt skirt på första lagret, kändes som en jelly, men efter två lager så kändes det helt ok. Kanske kan behövas tre lager på längre naglar. Torktiden var bra. Det här torkade lite semimatt faktiskt så jag bestämde mig för att göra det helt matt vilket både var ett bra och ett dåligt beslut. Bra för att jag gillar matta lack, men dåligt för att det blev lite konstiga kanter och några små bubblor. Inget som jag såg förrän jag skulle fixa bilderna till det här inlägget. IRL ser det här riktigt bra ut.

Vad tycker jag om det här då? Jo, jag gillar färgen och jag tycker det är fint matt, men nästa gång blir det nog en glansig variant.

Time for Karin's Green Wednesday again and my contribution is with a forest green creme polish from El Corazón.

This polish was really sheer on the first layer it felt like a jelly, but after two coats it felt ok. Maybe you need three if you have longer nails. The drying time was good. This dried semi-matte, so I decided to make it completely matte, which was both a good and a bad decision. Good because I like the matte finish, but bad because it became a little weird around the edges at the cuticles and a few small bubbles. Nothing that I saw before I looked at the pictures though. IRL it looks really good.

What do I think about this, then? Well, I like the color and I think it's fine matte, but next time I will probably use a glossy topcoat. 4 kommentarer :

 1. Snyggt! Hade varit kul att se det utan det matta topplacket.

  SvaraRadera
 2. Det här var riktigt fint! Säkert snyggt glansigt också men man hinner ju inte allt, så är det bara.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, jag är glad om jag hinner med någonting alls faktiskt!

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!