torsdag 5 januari 2017

My 15 Favorite Nail Arts 2016

Jag tänkte att ni skulle få se mina 15 favoriter av de nail arts jag gjort under året också. Det var ganska svårt att välja och i slutändan inser jag att det blev en hel del stamping, men det är ju också det som jag är bäst på när det gäller nail art. 

Detta året hoppas jag att jag orkar dra igång Nail Art Sunday igen, fortsätta med The Nail Challenge Collaborative kommer jag absolut att göra i alla fall. Och sen blir det säkert några ny utmaningar under året. 

Jag listar dom här utan inbördes rang, men sätter ändå nummer eftersom jag gärna vill ha kommentarer på vilka ni gillar bäst. 

I thought you'd get to see my 15 favorites from the nail arts I have done during the year. It was quite difficult to choose and in the end I realize that there were a lot of stamping in these manicures, but it's also what I do best when it comes to nail art.

This year, I hope that I can re-launch Nail Art Sunday again I will certinaly continue with The Nail Challenge Collaborative. And there will most likely be some new challenges during the year.

There is no particilar order in how I present these manicures, but I have given each a number so that you can comment on which you like the best. 


1.


2.


3.


 4. 


5.


6.


 7,


8.


 9.


10.


11.


12.


13.


 14.


15.

6 kommentarer :

 1. 1, 6, 7 och 15 säger jag som mina favoriter! Känner mig pepp att lacka om naglarna nu ;)

  SvaraRadera
 2. Älsket på Pacman-naglarna är stort. Och Mario-svamparna så klart. :D

  SvaraRadera
 3. Så fina manikyrer allihop! Mina favoriter är nog nr 2 och nr 15.

  SvaraRadera
 4. Tvåan o. trean gillar jag bäst! Men tolvan är frän...och tretton är ursnygg..!

  SvaraRadera
 5. Massa fina men jag tror att 3an och 7an är mina absoluta favoriter! Hoppas också att Nail Art Sunday hoppar igång igen, tycker det är en jätterolig temadag!

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!