tisdag 10 maj 2016

OPI - Kiss Me Or Elf

English text under the pictures. 

Igår blev det tyst här på bloggen. Jag valde att ligga ute i solen med en bra bok som sällskap istället.

Idag tänkte jag visa er lacket som jag bar när vi var i Linköping i helgen. Eftersom jag (som vanligt) skulle bära mörka kläder på kvällens evenemang ville jag ha lite färg på naglarna och det visade sig att OPI Kiss Me Or Elf gick väldigt bra ihop med min blus, så det fick det bli.

Kiss Me Or Elf är inte lila, inte vinrött och inte rosa. Heter det Fuchsia kanske? Ärligt talat så är jag inte så bra på det där med färgnamn, men vi säger att det är fuchsia färgat och det har dessutom ett jättefint skimmer.

Jag har två lager + topplack på bilderna och jag tycker det funkade ok. Det var smidigt att lacka med och torkade fort.

Det här är faktiskt grymt snyggt på naglarna. Jag kände mig verkligen jättesnygg i det och ångrar absolut inte mitt val av lack till finsittningen vi var på.
 It got a bit silent here on the blog yesterday. I chose to lie out in the sun with a good book as my companion instead.

Today I will show you the polish that I wore when we were in Linköping last weekend. Since I (as usual) was going to wear dark clothes on the evening events, I wanted to have a little color on the nails and it turned out that OPI Kiss Me Or Elf worked very well with my blouse so that's the polish I chosed. 

Kiss Me Or Elf is not purple, not wine red and not pink. Could the color name be Fuchsia perhaps? Honestly, I'm not very good with color names, but let's call it fuchsia colored and it also has a very nice shimmer in it. 

I have two coats + top coat in the pictures and I think it worked out well that way. It was easy to paint with and dried quickly.

This is actually so gorgeous on the nails. I felt very stylish in it and certainly doesn't  regret my choice of polish for the fine dinner we attended. 

10 kommentarer :

 1. Riktigt snyggt! Mörk magenta skulle jag kalla det, fuchsia är en ljusare nyans har jag för mig. Oavsett det är det riktigt flott lack! =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Är nog en bättre beskrivning med magenta.

   Radera
 2. I really like that colour! :)

  SvaraRadera
 3. Åh så snyggt! Vet heller inte vad färgen heter, men känns som en klassisk snygg nagellacksfärg :)

  SvaraRadera
 4. Jag vill precis som Lottsky kalla det magenta. Riktigt vackert är det hur som helst! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vackert som tusan och jag håller med om magenta.

   Radera
 5. Det här är så sjukt snyggt! Ett av 2014s favoritlack för mig.

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!