onsdag 4 maj 2016

Golden Oldie Challenge - PinkEnglish version under the pictures. 

Denna veckan börjar en ny utmaning som jag valt att kalla Golden Oldie Challenge. Man kan ju kanske tycka att använda sina gamla godingar inte borde vara en utmaning, men det blir faktiskt det när man hela tiden fyller på med nya juveler i sin samling och lackmängden bara ökar och ökar.

Därför tyckte jag att det var dags att visa sina äldre redan använda lack lite kärlek. Varje vecka är tilldelad en färg, man väljer själv vilken dag eller vilka dagar man vill publicera sitt inlägg.

Första veckan är färgen rosa och jag bestämde mig för att jag ville visa lack som faktiskt går att få tag på fortfarande i alla fall är min intention denna, sen kan det förstås ändra sig om jag inte har en gammal goding stående som fortfarande finns.

Så idag valde jag att visa Zoya Rory som mitt rosa lack. Rory kommer från Surf kollektionen som vår sommarkollektion 2012. En av de första kollektionerna som jag köpte i sin helhet.

Jag har faktiskt använt det här lacket en hel del. Inte så mycket på egen hand kanske, men till nail art och kanske främst då till våra rosa veckor i Oktober.

Det här är ett Zoya lack som visar varför märket tillhör mina favoriter. Underbart att måla med och nästan täckande på ett lager, men jag har två på bilderna och topplack.

Rory är ett rosa lack med fantastiskt silver skimmer i sig. Jag gillar verkligen det här lacket och det var ett av de första rosa som jag började uppskatta.
 This week is the start of a new challenge that I decided to call the Golden Oldie Challenge. You might think that using your golden oldies should not be a challenge, but it actually becomes one when you constantly is getting new jewels to your collection and the amount of polishes only increases and increases.

Therefore, I thought it was time to show the older already used polishes a little love. Each week has an assigned color and you choose which day or days you want to publish your posts.

Pink is the first weeks color and I decided that I wanted to show polishes that actually is possible to still buy, well that is at least my intention it might change of course if I dont have an oldie in the color needed that is still available. 

So today I decided to show Zoya Rory as my pink polish. Rory comes from the Surf collection that was released the summer of 2012. One of the first collections I bought in its entirety.

I've actually used this polish a lot. Not so much on it's own, but in ceveral nail arts and perhaps primarily during our pink weeks in October.

This is an Zoya polish that shows why the brand is one of my favorites. Wonderful to paint with and almost opaque in one coat,  but I have two in the images and topcoat.

Rory is a pink polish with stunning silver shimmer in it. I really like this polish and it was one of the first pink that I began to appreciate.7 kommentarer :

 1. Kul idé, jag brukar då och då dra fram mina äldre lack så de inte glöms bort! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är ju tyvärr rätt dålig på det, så tanken är att jag ska bättra mig med den här utmaningen.

   Radera
 2. It really is a pretty rose - gammal-rosa almost...

  SvaraRadera
 3. Great idea, I've been meaning to do the same :)

  SvaraRadera
 4. Vilket superbra initiativ Helena! Ska absolut försöka hänga med på detta:)

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!