söndag 22 maj 2016

The Nail Challenge Collaborative Presents: Spring Fashion # 3

Förra söndagen blev det återigen en liten paus. Jag har sista tiden lidit av en mild utmattning och hade inte ork att fixa något söndagsinlägg, men denna söndagen är jag tillbaka med The Nail Challenge Collaborative inlägget igen.

Det här är min tredje manikyr inspirerad av vår mode. Och för tredje gången har jag kollat runt bland klänningarna på Ellos och hittat inspiration. Denna gången en klänning som jag absolut kunnat tänka mig att bära.

Jag har använt mig av Zoya Elisa som bas. Jag la på topplack och lät det torka ordentligt innan jag använde mig av nail vinyls för att göra mallar för ränderna. Det mörkare röda lacket som jag sen målade med är Orly Torrid.

Jag är sjukt nöjd med den här manikyren. Älskar kombon av de två röda färgerna och kan mycket väl tänka mig att göra om den här igen.I did take a little break from blogging again last Sunday. I have recently suffered from being stressed out and very tired so I  didn't have the energy to do the post but this Sunday I am back with The Nail Challenge Collaborative post again.

This is my third manicure inspired by spring fashion. And for the third time I've checked around among the dresses at Ellos for inspiration. This time a dress that I absolutely could think of wearing myself.

I am using Zoya Elisa as the base and then put topcoat on that got to dry thoroughly before I used nail vinyls to make templates for the stripes. The darker red polish which I then painted the stripes with is Orly Torrid.

I'm soo satisfied with this manicure. Love the combo of the two red colors and is pretty sure I will do this again. 

12 kommentarer :

 1. It is a gorgeous mani - but it makes me feel like it's Christmas :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Yeah, it is kind of a christmas feeling to it :)

   Radera
 2. jag håller med dig , jag gillar det!även klänningen!!=)

  SvaraRadera
 3. Det här var verkligen snyggt! Diskret men absolut inte tråkigt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men precis! Exakt den typen av nail art jag gillar.

   Radera
 4. Det här var toksnyggt ju! Vill leka med olika nyanser eller kanske finishs och ränder nu. Så läckert!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är himla kul att leka med nyanser tycker jag.

   Radera
 5. Håller med övriga, så snyggt! Nyanserna är verkligen perfekta tillsammans

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dom blev ritkigt bra ihop. Jag var så nöjd så :)

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!