söndag 29 maj 2016

The Nail Challenge Collaborative presents: Spring Fashion # 4

Sista inlägget med vårmode inspirerade naglar. Det jag är speciellt nöjd med denna månaden är att jag använt mig av fyra olika typer av nail art till mina manikyrer. Började med vattendekaler, sen dry brush, ränder med nail vinyls och nu till slut stämpling.

Faktum är att jag hade målat med Superficially Colorful Lacquers I'm Just A Little Batty och kände att det nästan krävde att jag stämplade med silver på det. Så jag fick helt enkelt leta reda på ett klädesplagg som stämde överens med detta. På Zalando hittade jag en klänning från Vero Moda som passade ypperligt till detta.

Klänningen är svart i botten och har sen gråa/silvriga trollsländor tryckt på tyget. Tänka sig att jag råkade ha ett mönster med trollsländor på Uberchic 4-01 som jag stämplade över I'm Just A Little Batty med MoYou London Silver Dust.

Satt och log stort när jag gjorde den här manikyren för att jag blev så himla nöjd. Svart och silver är så himla fint ihop. Och tolkningen av klänningen är ju rätt spot-on.Last post with spring fashion inspired nails. What I am particularly pleased with this month is that I have used four different types of nail art techniques for my manicures. I began with water decals, then dry brush after that striped nails with the help of vinyls and now finally stamping.

In fact, I had painted with Superficially Colorful Lacquers I'm Just A Little Batty and felt that it almost demanded that I did some stamping with silver on it. So I simply had to look for a piece of clothing that was consistent with that. On Zalando, I found a dress from Vero Moda that suited excellent for this purpose.

The dress is black and has gray / silver dragonflies printed on the fabric. And can you imagine that I happened to have a stamping plate with dragonflie pattern on laying around. Uberchic 4-01 and I have stamped over I'm Just A Little Batty with MoYou London Silver Dust.

I sat and had a big smile on my face when I did this manicure because I was so very pleased with it. Black and silver works so amazingly well together. And the interpretation of the dress's pretty spot-on.


9 kommentarer :

Please leave a comment it means a lot to me!