fredag 6 maj 2016

Depend 480 & 486

Pressprov

Jag frågade min familj vilka lack jag skulle testa från Depends nya kollektioner och dom plockade ut 480 & 486 så det var bara att börja fundera på hur jag ville kombinera dom här två.

480 är ett gult krämlack. En fin gul nyans, men tyvärr inte så kul att måla med. Jag har tre lager på de gula naglarna och jag upplevde att det fortfarande var strimmigt efter dom tre lagren. Inget ovanligt för gula lack, men jag har definitivt testat bättre måste jag säga.

486 är ett lite dammigt lila krämlack. Mycket fin färg i mitt tycke och det här var desto roligare att måla med. Har man korta naglar är jag rätt säker på att ett lager räcker, men jag har två och topplack på bilderna.

Jag började med att måla varannan nagel lila och gul, men ville göra något mer så jag använde lite vinyler för att få fram ett Chevron mönster. Jag satte dom på de helt torkade gula naglarna och la på ett lager med lila. Tog bort vinylerna, la på ett nytt lager topplack och så var manikyren färdig.

Det blev visst lite påskkänsla över den här manikyren, men den blev bra tycker jag!
 


Press Sample

I asked my family what polishes I should try first from Depends new collections and they picked out 480 & 486 so I just had to start thinking about how I wanted to combine those two.

480 is a yellow cream polish. A nice shade of yellow, but unfortunately not so fun to paint with. I have three layers on the yellow nails and I felt that it was still streaky after the three layers. Nothing unusual for a yellow polish, but I definitely tried better once I must say.

486 is a little dusty purple creme. Very nice color in my opinion and this was more fun to paint with. If you have short nails, I'm pretty sure that one coat could be enough but I have two and a topcoat on the images.

I started to paint every other nail purple and yellow, but wanted to do something more so I used some vinyls to produce a chevron pattern. I put them on the completely dried yellow nails and did one layer of purple. Removed the vinyls added a new layer of topcoat and the manicure was done.

I kind of got a little Easter feeling over this manicure, but I think it turned out very nice!

5 kommentarer :

  1. It's a pity about the yellow formula - and I like the color combo!

    SvaraRadera
  2. Färgkombon är jättefin, det är vårigt och inte bara påskigt. =)

    SvaraRadera
  3. Fin färgkombination och fin nail art!

    SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!