lördag 28 maj 2016

Reader's Choice - Picture Polish Holiday

Lördag och dags för veckans läsarnas val inlägg. Dagen i övrigt är som en oskriven bok. Inget planerat och det känns väldigt skönt.

Förra veckan röstade ni fram Picture Polish Holiday som vinnare i omröstningen. Jag funderade på vad jag skulle använda för basfärg till det här lacket, för Holiday i sig själv kan man kanske få att täcka på egen hand, men det ser bra mycket bättre ut över något annat och helst något mörkare.

Min tanke var att jag skulle lägga det över något mörkgrönt, men i sista sekund ändrade jag mig och målade på svart.

Picture Polish Holiday är ett Limited Editon lack som faktiskt har numrerade flaskor vilket jag tycker är lite roligt. Min flaska har #1078 och allt som allt så finns det 1592 flaskor. På naglarna får det här lacket som ser beigeaktigt ut i flaskan en fantastiskt fin holoeffekt och sen finns där även prismatiska flakies i det.

Jag har låtit min flaska stå ett tag för att jag ärligt talat inte trodde jag skulle vara så imponerad av det här, men jag hade väldigt fel. Holiday är verkligen superfint och det perfekta lacket att piffa till vilket lack som helst som man tycker blev lite trist på naglarna.

Så himla glad att jag har den här flaskan.

Till nästa vecka blir det blåa alternativ att rösta på.Saturday and time for this week's Readers' Choice post. The rest of the day is like an open book for me. Nothing planned, and it feels very good.

Last week you voted for Picture Polish Holiday as the winner in the poll. I thought about what I would use as the base color for this polish becuase Holiday in itself can maybe cover on its own, but it looks much better layered over something else and preferably something darker.

My thought was that I would put it over something dark green, but in the last minute I changed my mind and painted in black.

Picture Polish Holiday is a Limited Editon polish that actually has numbered bottles, which I think is great. My bottle is # 1078 and all in all there are 1592 bottles. On the nails this polish, that looks beige in the bottle, has a fantastic holoeffect and then there are also prismatic flakies in it.

I have let my bottle stand for a while because I honestly thought I wouldn't be that impressed by this, but I was very wrong. Holiday is really super nice and the perfect polish to spice up a polish that didn't looks as fun as you expected.

So very glad I have this bottle.

For the next week you will get blue polishes to vote for. 

7 kommentarer :

 1. I definitely understand why you love this topper, it is gorgeous!

  SvaraRadera
 2. Vad roligt med numrerade flaskor! Det har jag på ett gäng absint-flaskor, men det är ju inte riktigt samma sak. :D

  SvaraRadera
 3. Dagens lack är inte riktigt min stil, men hjälp vad fina lack det var till nästa vecka!! <3<3

  SvaraRadera
 4. I love this topper too and am happy to have my own bottle of it :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. I understand that you are happy about that :)

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!