torsdag 19 maj 2016

Depend 489 with stamping decal

Pressutskick

På mitt Instagramkonto visade jag häromdagen att jag äntligen testat att göra en stampingdecal. Den blev helt ok, men kanske inte topp. Nu vet jag ju i alla fall att jag kan och att det var kul, så det lär bli mera.

Jag funderade på vad jag skulle ha för lack ihop med den och hittade ett från Depends sommarkollektion som jag tänkte kunde funka.

Depend 489 är ett ljust rosa lite pärlemoraktigt lack och om jag ska vara helt ärlig så fick det inte mitt hjärta att slå några extra slag alls. Färgen är ok, men jag gillade inte finishen på det här. Det kändes lite för tantigt för mig. Däremot var det helt ok att måla med och täckte på två lager.

Dekalen har jag gjort med hjälp av ett mönster från BP-L015 som jag stämplade med Girly Bits British Racing Green och sen fyllde i lite på löven med Models Own Chrome Green.

Allt som allt så tycker jag att färgerna i mönstret och det rosa Depend 489 funkar bra ihop, men jag var för den skull inte överförtjust i manikyren. Återigen är det ett lack som jag inte kommer bära på egen hand igen, men det kan dyka upp i någon nail art.Press Sample

I showed you on my Instagramaccount the other day that I finally tried to make a stampingdecal. It turned out quite ok, but maybe not perfect. Well at least I now know that I can and that it was fun, so it'll be more.

I wondered what I would use as a polish to match the decal and found one from Depends summer collection that I thought could work.

Depend 489 is a light pink with some pearl finish in and if I'll be honest, it did not get my heart to beat any faster at all. The color is ok, but I didn't like the finish. To me it felt like something my mother would like. However, it was totally ok to paint with and covered in two layers.

I made the sticker using a pattern from BP-L015 that I stamped with Girly Bits British Racing Green and then filled in a little on the leaves with Models Own Chrome Green.

All in all, I think the colors of the pattern and the pink Depend 489 works together, but that still didn't make me love this manicure. This is another polish that I probably wont be using on it's own again but you never know it might turn up in some nail art in the future. 

5 kommentarer :

Please leave a comment it means a lot to me!