onsdag 25 maj 2016

Golden Oldie Challenge - Orange


Denna veckan är det orange som är temafärgen i Golden Oldie Challenge och jag har plockat fram ett av mina absoluta favoriter. Ett lack som jag faktiskt funderar på att fix en back-up till medans det ännu går.

Lacket är China Glaze Riveting. Det är varken första eller sista gången ni ser det här hos mig kan jag nog lova. Mina flaska är halvtom eller jag väljer att säga halvfull och det är inte många av mina lack som jag använt så mycket av.

En liten rolig grej med det här lacket är att när jag allra första gången målade med det så tänkte jag först att nej det här kommer jag aldrig att trivas i, men en stund senare hade mina tankar gjort en helomvändning.

Riveting är ett knalligt orange lack med underbart guldskimmer i. Det är smidigt att jobba med och täcker på två lager. På bilderna har jag topplack på.

Det här lacket är som sagt ett av mina stora favoriter. Det har en så otrolig glöd i sig och är så färgglatt och man blir helt enkelt glad av att ha det på naglarna. Och det här går att få tag på fortfarande. I alla fall på ebay och vissa nätbutiker som säljer av China Glaze äldre kollektioner.


This week the theme color in the Golden Oldie Challenge is orange and I have picked up one of my absolute favorites. A polish that I'm actually thinking of getting a back-up to while it is still possible.

The polish is China Glaze Riveting. It's neither the first nor the last time you see it here at Lacky Corner I promise. My bottle is half empty or I choose to say half full and there are not many of my polishes that I used so much.

A little fun thing with this polish is that when I painted with this the very first time I first thought that no, this is something I will never feel comfortable in, but a moment later my mind had changed and I have loved it ever since. 

Riveting is a bright orange polish with wonderful golden shimmer. It's easy to work with and covers in two layers. In the pictures I have topcoat on.

This polish is as I said one of my all time favorites. It has such an incredible glow to it and are so colorful and that you will simply feel happy with it on your nails. And this is still possible to buy. At least on eBay or some online stores that sell China Glazes older collections.15 kommentarer :

 1. Väldigt läckert! Jag var först lite villrådig över att välja ett orange lack, har inte så många favoriter i den färgen men nu har jag valt ut ett i alla fall:)

  SvaraRadera
 2. Det är underbart! Konstigt nog har jag bara använt min flaska en gång. Ska gå igenom mina orangea imorgon och välja ut ett att plocka fram igen. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Då får vi se vad du väljer för något :)

   Radera
 3. Yes, Riveting also is my favorite orange polish - it's sooo beautiful!

  SvaraRadera
 4. I never bought this, but I think I will. It's super pretty :)

  SvaraRadera
 5. Oh, det är jättevackert, förstår att du har det som en favorit. :)

  SvaraRadera
 6. Men OJ så vackert lack :)
  Förstår verkligen att det är en favorit :)
  xx

  SvaraRadera
 7. Provar och ser om jag får vara med... :D

  SvaraRadera
 8. Sen som vanligt, men jag kunde tydligen slinka med i alla fall!
  Och Riveting är verkligen ursnygg!

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!