torsdag 12 maj 2016

Golden Oldie Challenge - BlueEnglish version under the pictures. 

Denna veckan har vi färgen blå att utgå ifrån i vårt Golden Oldie Challenge och jag har plockat fram ett lack som jag vet att jag fick från min son i julklapp för ganska många år sedan. Ett lack som var jag vet enbart är använt en gång.

Det här är Essie Aruba Blue och som jag skrev förra veckan så är min plan att försöka visa lack som fortfarande går att få tag på. Det här vet jag med säkerhet går att köpa.

Lacket är ett djupblått metallic lack, men det finns även lite skimmer. På bilderna syns lite penseldrag, men dom syns inte alls i verkligheten. Jag har målat två lager och torktiden var bra. På bilderna har jag topplack på också.

Det här är verkligen supervackert och jag blir nästan arg på mig själv att jag inte använt det mer än en gång för det förtjänar verkligen inte att stå och damma i lådan. Jag har lite blandade känslor för Essie lack ibland är dom superbra och annars galet jobbiga att arbeta med. Det här tillhör de superbra och jag kan varmt rekommendera det.This week we have blue as the theme color in our Golden Oldie Challenge and I have picked up a polish that I know that I got from my son for Christmas for quite a few years ago. A polish that I know are only used once.

This is Essie Aruba Blue, and as I wrote last week my plan is to try and show polishes that is still possible to buy. This I know with certainty is still available.

The polish is a deep blue metallic, but it's even a little shimmer in it. My images show some brushstrokes, but they are not visible at all in reality. I have painted two coats and the drying time was good. In the pictures I have topcoat on too.

This is really super nice and I feel angry at myself that I have not used it more than once because it certainly does not deserve to stand and collect dust in the drawer. I have some mixed feelings for Essie polishes sometimes they are super and otherwise really annoying to work with. This belongs to the super good onece and I can heartily recommend it.9 kommentarer :

 1. Oh yes, it's such a gorgeous blue!

  SvaraRadera
 2. Ett av de vackraste mörkblå lacken jag känner till. :)

  SvaraRadera
 3. Mycket vackert! Jag tror faktiskt att min mamma som har ett helt nyvunnet nagellacksintresse har köpt detta. Härlig färg och vackert skimmer! Jag planerar att vara med denna veckan också, har förberett bilder och tänkte göra inlägget i helgen:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad kul att din mamma blivit nagelnörd :) Extra kul med lack som är så här fina som faktiskt går att få tag på ganska enkelt tycker jag.

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!