tisdag 1 december 2015

Peitas Polish - Triwizard

Då var December här och jag ser fram emot att öppna min julkalender bestående av lack varje dag. Foton på dagens lack kommer finnas på mitt Instagram.

Men vi börjar väl månaden med ett lack som jag fick i en Harry Potter inspirerad box för ett tag sedan. Det är ett lack från Peitas Polish vilket är ett märke som jag inte provat tidigare, med namnet Triwizard.

Det här är ett silvergrått holo och när jag målade med det så var jag mycket skeptiskt vid första lagret och tänkte att de här kommer jag aldrig att få att täcka, men ack så fel jag hade för redan lager nummer två gjorde det helt opakt. Formulan var bra och torktiden också.

Jag trodde nog att jag skulle vara ganska sval angående det här lacket. Ok, men inte mer än så, men jag måste säga att jag tycker det är riktigt fint. Jag får lite vinterkänsla av det faktiskt. Alltid kul med positiva överraskningar när det gäller lack.
 So December is finally here and I look forward to opening my Advent calendar consisting of polishes. Photos of the polish of the day will be on my Instagram.

But let's begin the month with a polish that I got in a Harry Potter-inspired box a while ago. It's a polish from Peitas Polish which is a brand that I have not tried before, with the name Triwizard.

This is a silver gray holo and when I painted with it I was very skeptical at first because the first layer made me belive that I would need many layers to get it opaque. But oh so wrong I was it covered completly on the second layer. The formula was good and the drying time too.

I thought that I would be pretty neutral about this polish. Ok, but not more than that, but I must say I think it's really nice. I get some winter feeling, actually. Always fun to get positive surprises in terms of polishes. 

2 kommentarer :

  1. I also get that wintery feeling with some polishes - in my case especially icy blue ones, and even more if they are holos....

    SvaraRadera
    Svar
    1. I agree with you ice blue polishes reminds me very much of winter.

      Radera

Please leave a comment it means a lot to me!