lördag 5 december 2015

Reader's Choice - Smitten Polish Love Is Actually All Around

Lördag och vi är redan framme vid 2:a Adventshelgen. Idag blir det i alla fall ordning och reda här på bloggen med läsarnas val som sig bör en lördag.

När jag hade omröstning förra gången var det faktiskt lika mellan två lack, men då fick yngste sonen agera utslagsröst och han tyckte jag skulle visa Smitten Polish Love Is Actually All Around av de två lacken. Ett mycket bra val.

Som vanligt när det gäller lack från Smitten var formulan fantastisk och två lager räcker. På bilderna har jag topplack också. Torktiden var snabb.

Det här lacket är ett som var en av mina största lemmings när jag plötsligt hittade det på en blogsale var ju lyckan så klart gjord. Har det då levt upp till mina förväntningar?

Ja och nej, det är ju ett Smitten så kvalitétsmässigt absolut ja, men jag hade nog trott att det skulle var lite mer rött än vad det är. Missförstå mig fel, för färgen är fantastiskt fin, men jag måste nog säga att jag föredrar Nose So Bright framför detta även om jag är så glad att jag har det i min samling och nej jag tänker absolut inte sälja det.

Då var det så klart dags för en ny omröstning också. Jag har tidigare nämnt att jag inte kan lova att det blir läsarnas val varje lördag i December, men jag ska försöka så gott jag kan att hinna.Saturday and we are already on the second Advent weekend. Today everything is as it should be here at Lacky Corner meaning that I have a Reader's Choice post as normal on a Saturday. 

Last time I had Reader's Choice it was actually a draw between two polishes, but I asked my youngest son to act as a judge and he thought I should show Smitten Polish Love Actually Is All Around from the two polishes. A very good choice.

As usual when it comes to polishes from Smitten the formula was fantastic and two layers is enough. In the pictures I have topcoat on too. The drying time was fast.

This polish was one of my biggest lemmings when I suddenly found it on a blog sale. You can imagine my happiness. The question is has it lived up to my expectations?

Yes and no, it's a Smitten so quality wise absolutely yes, but I had thought that it should be a little more red than it is. Don't get me wrong, the color is amazingly nice, but I must say that I prefer Nose So Bright over  this even if I am so glad that I have it in my collection, and no, I will absolutely not sell it.

And of course it's time for a new poll, too. I have previously mentioned that I can't promise that it will be readers' choice every Saturday in December, but I will try my best to try to make it work. 

11 kommentarer :

 1. It's so nice to find cool polishes in blog sales! I definitely wouldn't sell this either :)

  SvaraRadera
 2. Vackert och perfekta regnbågar

  SvaraRadera
 3. Jag tycker det är jättefint! Har dock inte Nose So Bright, men jag har varit sugen på det sen det släpptes. Kan nog tänka mig att jag också skulle tycka att det slog Love Actually Is All Around.

  SvaraRadera
 4. I agree, it IS gorgeous, but I also would have liked it a bit more red...

  SvaraRadera
  Svar
  1. It's great but you know how it is you always want something even better!

   Radera
 5. Jättesnyggt!
  Jag har alltid trott att det här lacket är riktigt rött men det ser lite mer rosaaktigt ut på dig. Kanske tur att jag inte fått tag i det då, för det var just det röda holot jag var ute efter.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du borde nog leta efter Nose So Bright, där snackar vi rött holo!

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!