torsdag 31 december 2015

Winter Nail Art Challenge - New Years


Då var den här.. Årets sista dag alltså. Jag börjar med att önska alla som läser ett riktigt Gott Nytt År! Själv har jag en hatkärlek till nyår. Sista åren har varit fyllda av sjukdomar och jobbigheter och bägge dom åren har jag önskat mig ett bättre år. Men jag får väl försöka önska mig det denna nyårsaftonen också för någon gång måste väl saker och ting vända kan man tycka.

Bloggmässigt har det varit ett ok år. Det är svårt att få nya följare här på bloggen, men Instagram växer. Det är ju väldigt kul förstås även om jag önskade att mer fick upp ögonen för informationen man missar när man väljer att bara titta på bilder istället för att läsa recensioner också. Sista månaderna har blogglusten sjunkit betydligt, men jag hoppas att få lite inspiration tillbaka för jag har så extremt många vackra lack att visa er.

Planer på en nya ABC Challenge finns också i mitt huvud. Det är många otestade som finns i min låda. Skriv gärna en kommentar om ni tycker att det skulle vara kul med en ny sån utmaning.

Men nu till detta årets sista utmaning i Winter Nail Art Challenge. Och självklart med tanke på vilken dag det är så blev ju temat Nyår.

Jag har som sagt saknat inspiration, men nyår är ju ändå ett rätt lätt tema. För det skjuts raketer, man dricker bubbel och det ska gärna vara lite glittrigt. Jag valde raket temat.

Min manikyr får symbolisera hur fyrverkerierna exploderar i stjärnkaskader på himlen. Den är gjord med hjälp av svart krämlack som bas, stämplat med Models Own Chrome Gold och mönstret är från MoYou London Timetraveller Back to the 80's 02.
Well we are here at the very last day of this year. I want to start by wishing everyone who reads a Happy New Year! Personally, I have a love-hate for New Years. The last few years have been filled with diseases and tough things in my life and both those years I had wished for a better year. But I'll just have to keep on trying to wish me that because sooner or later things will turn around at least that is what I have to belive.

Blog-wise, there has been an ok year. It is difficult to get new followers here on the blog, but Instagram is growing. And that is very fun of course, though I wished that more became aware of the information being missed when choosing to just look at pictures instead of reading reviews as well. The last few months have blog loss dropped significantly, but I hope to get some inspiration back, I have so very many beautiful polishes to show you.

I also have some plans for a new ABC Challenge in my mind. There are many untested in my drawer. Please write a comment if you think it would be fun to have a new challenge like that.

But now to this year's final day for the Winter Nail Art Challenge. And obviously, given what day it is the theme is New Year.

I have, as I said lacked inspiration, but New Year's still a pretty easy theme. You have fireworks, champagne and it should preferably be a little glitter. I chose the firework thing.

My manicure symbolizes how fireworks explode in the black winter night and star bursts in the sky. It's made with the help of black cream polish as a base, stamped with Models Own Chrome Gold and the pattern is from MoYou London Time Traveller Back to the 80's 02.


16 kommentarer :

 1. Jag hoppas du får ny blogglust för jag skulle verkligen sakna din blogg!! En ny ABC är jag mer än gärna med på!
  Kram och Gott Nytt År!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag skulle sakna att blogga, så jag ska verkligen försöka hitta tillbaka till motivationen. Och en sån grej skulle ju kunna vara ett nytt ABC Challenge :)

   Radera
 2. Please keep blogging, I love reading about the polishes and how the art is done and thoughts about this and that!
  Happy new year! <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Happy New Year! I will really try to keep blogging because it would really be like loosing a friend if I didn't do this.

   Radera
 3. The blog loss is because of two things - and out of our hands/the same for all with more than 500 posts, so it should be back to normal. It was some Goggle hickups + a "renewal" of Google Friend Connect, so it's not personal.
  So please don't stop...
  That being said this December has been worse than any December before for me, so I also havae had thoughts going that direction, but I decided not to stop.
  So lets stay strong together <3
  Happy New Year!

  SvaraRadera
 4. Jag går också igenom perioder med mindre blogglust då och då. Men oftast hittar jag tillbaka igen, hoppas du också gör det. Manikyren var fantastiskt snygg!

  SvaraRadera
 5. Jättehärlig manikyr! Hoppas du hittar blogglusten igen, älskar din stil och dedikation till lack.
  Om jag för övrigt hade tittat på siffrorna hade jag slutat innan jag började, läsartalen är inte direkt någon höjdare hos mig och har legat konstanta i 2 år tror jag trots försök att själv bli bättre och mer kreativ. Om det som krävs för att få mer trafik är dagliga högkvalitativa inlägg och alla de senaste kollektionerna är det bara att acceptera att jag aldrig kommer nå dit. Just nu känns det ändå ok för mig...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är ju så himla glad över dom trogna läsare jag har och egentligen vill jag absolut inte sluta blogga, men ibland tryter inspirationen. Jag kommer aldrig att ha råd att bara blogga om det senaste eller om jag ens vill det. Jag vill skriva om sånt jag gillar och inte göra inlägg för att det är vad jag tror ska locka folk, så jag fortsätter nog i den stil jag kör med nu.

   Radera
 6. I love your interpretation of New Year. I hope to work with you again. Good year :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. I hope you will be with me on more challenges. Thank you so much for participating :)

   Radera
 7. Underbart vackert! God fortsättning på det nya året :)

  SvaraRadera
 8. Hej!!
  Jag är en ny följare av din blogg sedan Augusti, men eftersom jag inte har bloglovin, så kanske inte du har märkt detta. Men jag tycker att din blogg är en av de bästa svenska nagelbloggarna och du visar alltid så fina lack och snygga manikyrer :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla! Det värmer verkligen och extra mycket när man haft en liten period där man varit lite mindre sugen på att blogga :)

   Radera
 9. Helena, I'm in for a new challenge! Have a wonderful 2016!

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!