måndag 30 november 2015

The Nail Challenge Collaborative presents: Monochrome #4

Det blev visst lite tyst några dagar här. Har ägnat mig åt att städa och adventspynta vårt hus, vara barnvakt och fikat hos bästa grannarna, men nu är jag tillbaka och jag ser fram emot December med en massa nailart.

Jag vågar inte lova att det blir läsarnas val varje lördag i December, men jag ska göra så gott jag kan i alla fall. 

Idag blir det sista inlägget med monochrome manikyr och jag har valt att göra en med två olika nyanser av grönt. Tja, det känns ju liksom inte så vintrigt därute så då kan jag ju lika gärna köra på vårfärger. Eller hur?

Jag har använt mig av Orly Green Apple och China Glaze Starboard. Mönstret har jag fått fram med hjälp av nailvinlys. Fråga mig inte vilket märke, för det vet jag faktiskt inte. Det blev lite kladdigt då jag förmodligen inte väntade länge nog för att topplacket skulle torka innan jag satte på vinylen, men jag tycker det blev en häftig effekt och snygga färger ihop.

It got a little quiet in here for a few days. I have devoted myself to clean the house and make it cosy for the 1st of Advent, been babysitting and went to our neighbors for a very nice coffe. But I'm back again and I'm looking forward to December with a lot of nail art.

I dare not promise that it will be a readers' choice every Saturday in December, but I'll do the best I can in any case.

Today will be the last post with a monochrome manicure and I have chosen to do one with two different shades of green. Well, it doesn't really feel like not winter outside, so why not use some spring colors. 

I have used Orly Green Apple and China Glaze Starboard. The pattern has been made using nailvinlys. Don't ask me which brand, because I honestly don't know. It got a bit messy because I probably didn't wait long enough for the topcoat to dry before applying the vinyl but I think it did turn out as a cool effect and the colors work very well together.1 kommentar :

  1. Ja riktigt snyggt :) Men vi vet ju att jag älskar grönt också hehe

    SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!